Burdurlu Taksicilerden Kadinlar Günü'nde Karanfilli Jest

Burdur’da hizmet veren bir taksi duragi kadinlar günü nedeniyle kadin müsterilerine karanfil hediye etti.

Burdurlu Taksicilerden Kadinlar Günü'nde Karanfilli Jest
8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle dünyanin dört bir yaninda farkli etkinlikler düzenlenirken, Burdur’da hizmet veren bir taksi isletmesi Kadinlar Günü nedeniyle kadin müsterilere jest yaparak karanfil hediye etti. Bölgede birçok kadin müsterilerinin oldugunu belirten taksi soförleri, bu anlamli günlerinde onlari bir nebze de olsa mutlu etmek istediklerini belirtti.

Burdur’a ögrenci olarak geldigi günden beri bu taksi isletmesini kullandigini belirten Beyza Sap, "Iki yildir taksi kullaniyorum. Her zaman çok düsünceli ve tatli insanlardi. Bu güzel hareketleri de beni sasirtmadi. Hepsine çok tesekkür ederim" dedi.

Taksi durak isletme baskani Metin Çirak ise bu anlamli günde kadinlari hatirlamak istediklerini dile getirdigi konusmasinda, "Burdur’da taksicilik yapmaktayim. Duragimizda Dünya Kadinlar Günü münasebetiyle müsterilerimize bir jest yapmak istedik. Taksilerimize binen bütün kadin müsterilerimize karanfil hediye ettik. Bütün kadinlarin Dünya Kadinlar Günü’nü kutluyoruz" seklinde konustu.

Durakta soförlük yapan Hüseyin Tirak ise, "Bugün Dünya Kadinlar Günü olmasi sebebiyle bütün emekçi kadinlarimizin Dünya Kadinlar Günü’nü kutluyorum. Her bir kadin müsterimize karanfil dagittik, gün boyunca dagitmaya da devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA