Beykent'ten Bir Akreditasyon Basarisi Daha

Yüksekögretim Kalite Kurulu’nun verdigi "Kalite Degerlendirme Tescil Belgesi" sahibi ILAD’a yapilan akreditasyon basvurusu sonrasi ILEDAK tarafindan degerlendirilen Istanbul Beykent Üniversitesi Iletisim Fakültesi, 5 yil süreyle akredite edildi ve ILAD akreditasyon sertifikasi almaya hak kazandi.

Beykent'ten Bir Akreditasyon Basarisi Daha
Iletisim egitim programlari için akreditasyon, degerlendirme ve bilgilendirme çalismalari yaparak Türkiye’deki iletisim egitiminin kalitesinin yükseltilmesini amaçlayan ILEDAK, Istanbul Beykent Üniversitesi iletisim Fakültesi’ni fiziki yeterliliginden, akademik faaliyetlerine kadar birçok kritere göre degerlendirdi. Degerlendirme sonrasi Beykent Üniversitesi Iletisim Fakültesi Televizyon Haberciligi ve Programciligi Lisans Programi ile Halkla Iliskiler ve Reklamcilik Lisans Programi, 5 yil süre ile akredite edildi ve ILAD Akreditasyon Sertifikasi almaya hak kazandi.

“Iletisim sektöründeki rekabet avantajini artirmada kararliyiz”

Fakültenin basarisi ile ilgili konusan Istanbul Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Volkan Öngel, “Ögrencilere daha iyi bir egitim deneyimi sunma, akademik ve profesyonel gelisimlerini destekleme ve iletisim sektöründeki rekabet avantajini artirma konusundaki kararligimizi akreditasyonlarla ortaya koyuyoruz. Elde ettigimiz akreditasyon basarilariyla üniversitemizin sürekli gelisimini ve kalite standartlarini saglama konusundaki hedeflerimize hizli adimlarla ilerliyoruz. Bu süreç, ögrencilere güvenilir bir egitim sunan yüksekögretim kurumlarini belirleme ve toplumun genel egitim standartlarini yükseltme amacina da hizmet ediyor. Istanbul Beykent Üniversitesi Iletisim Fakültesi’nin elde ettigi uzun vadeli akreditasyon, bu kurumsal taahhüdü ve nitelikli egitimdeki üstünlügümüzü vurgulamak açisinda oldukça önemli” dedi.

Kaynak: İHA