Baskan Atay'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Mesaji

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Atay'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Mesaji


Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda, "Insan haklari teme

slinde kadinlarin toplumda esit haklara sahip olmak için verdigi mücadelenin baslangici ve sembolü olan ’8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’, kadinlar için sosyal ve ekonomik açidan pozitif bilinç olusturmak adina en önemli firsat günüdür. Hayatin her alaninda fedakarligi, çaliskanligi, birlestiriciligi, üretkenligi ve duyarliligi temsil eden kadinlar, saglikli ve huzurlu toplumun temelidir. Kadinlar, yarinlari insa edecek bilinçli ve saglikli nesillerin ilk ögretmenidir.

Kadinlarin toplumsal, ekonomik, siyasal ve egitim alanlarindan is hayatina kadar tüm alanlarda yasayabilecekleri sorunlari ortadan kaldirmak kamu kurumlarinin ve yöneticilerinin asli görevidir. Bu görev bilinciyle Efeler Belediye Baskani olarak görev yaptigim süre boyunca Yüzde 100 Kadin Emegi Tarimsal Ürün Fabrikamiz, Hanimevlerimiz, Kadin-Aile-Çocuk Psikososyal Destek Merkezlerimiz basta olmak üzere kadinlar için yeni imkân ve istihdamlar olusturan projeleri gelistiriyor ve destekliyoruz. Ayrica 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nde Efeler’imizde Türk Kadinlar Birligi Aydin Subesi’nin sevilen baskani Emine Nadide Çakilci’nin adini ölümsüzlestirecegimiz parkimizin açilisini da gerçeklestiriyoruz. Efeler’in emekçi kadinlari; bizler biliyoruz ki sizler mutlu olursaniz aile mutlu olur, aile mutlu olursa toplum mutlu olur. Sizlerin mutlulugu için hep çalistik, daha fazla çalismaya devam edecegiz. Sevgi, özveri ve asaletin kaynagi olan, yüregi merhamet dolu tüm kadinlarin ’8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü kutluyor, basta sehit ve gazi anneleri ile esleri olmak üzere tüm kadinlari saygiyla selamliyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA