Aliye Nine'den Vali Çiftçi'ye Iadeiziyaret

100 yasindaki Aliye Nine, bir kez daha Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ile bir araya geldi. Ikinci bulusmada da gülümseten diyaloglar ortaya çikti.

Aliye Nine'den Vali Çiftçi'ye Iadeiziyaret
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçtigimiz günlerde Aliye Nine’yi evinde ziyaret etmisti. Erzurum agziyla Vali Mustafa Çiftçi ile sohbet eden Aliye Nine, iadeiziyaret sözü de vermisti. Beklenen bu bulusma gerçeklesti ve Vali Çiftçi esi Azime Hanim ile birlikte Aliye Nine’nin evine bir kez daha gidip onu alarak evlerinde misafir etti. Aliye Nine Vali Çiftçi’ye hitaben “Bak beni unutmak yok” diye tembih edince Vali Mustafa Çiftçi, “Buradan gidinceye kadar böyle zaman zaman gelip ziyaret edecegim” dedi.

Aliye Nine’nin Vali Çiftçi ve ziyaretçilere seker ikram ederken, “Allah’izi severseniz çok alin” demesi duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu. Sohbet sonrasi Vali Mustafa Çiftçi ve esi Azime Hanim, Aliye Nine’yi evinden alarak Valilik Konagi’na götürdü ve burada bir süre misafir etti.

Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Aliye Nine’mizi daha önceden anlastigimiz gibi hanimla beraber ziyaret ettik, evimize davet ettik, komsusuyla beraber evde misafir ettik. Hos sohbet Nine’mizle hosça vakit geçirdik, hayir dualarindan bolca nasiplendik. Onlar bizim dua kapimiz, onlarin sayesinde Cenab-i Allah yerden bereketini, gökten rahmetini eksik etmiyor” dedi.

Kaynak: İHA