Manav Dükkani Çalisani Üzerine Gelen Otomobilden Kil Payi Kurtuldu

Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde kontrolden çikan otomobil manav dükkaninin önündeki sebze ve meyve tezgahlarini dagitarak agaca çarpti. Manav çalisaninin üzerine gelen otomobilden kil payi kurtulusu güvenlik kameralarina yansidi.

Manav Dükkani Çalisani Üzerine Gelen Otomobilden Kil Payi Kurtuldu
Kaza, Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.M. idaresindeki 45 PY 914 plakali otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu manav önünde bulunan sebze ve meyve tezgahlarini dagitarak önce kaldirima çikti, ardindan agaca çarparak durabildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve manav çalisani E.E., ambulansla hastaneye kaldirildi. Manav çalisaninin diz kapaginin kirildigi ögrenilirken, her iki yaralinin da saglik durumlarinin iyi oldugu bildirildi.

Öte yandan kaza an be an güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Kazada üzerine gelen otomobili fark eden E.E.’nin ani bir hamleyle kenara atlamasi ve aracin manav reyonlarina hizla çarpmasi yer aliyor.
Kaynak: İHA