Gümüshane Belediye Baskani Resmi Olmayan Sonuçlara Göre MHP'li Baser Oldu

31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayi Vedat Soner Baser, Gümüshane’nin yeni belediye baskani oldu.

Gümüshane Belediye Baskani Resmi Olmayan Sonuçlara Göre MHP'li Baser Oldu
31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarina göre, seçmenlerin oyunun büyük bir bölümünü alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gümüshane Belediye Baskan Adayi Vedat Soner Baser, Gümüshane Belediye Baskani seçildi. Seçim zaferinin haberini alan partililer, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskanligi önünde toplandi. Sloganlar ve davul zurna esliginde seçim zaferini kutlayan partililer büyük cosku yasadi.

Partililerin toplandigi alana gelerek konusma gerçeklestiren Gümüshane’nin yeni Belediye Baskani Vedat Soner Baser, "Degerli hemsehrilerim, degerli Gümüshaneliler sehrinize sahip çiktiniz. Artik bir devir kapandi, yeni bir kitabin ilk sayfasindayiz. Artik bu sehirde huzur, baris olacak kimse isiyle, asiyla asla ve asla tehdit edilmeyecek. Kimse ayristirilmayacak ve ötekilestirilmeyecek. Bizi ilgilendiren tek sey var Gümüshanelilik ortak paydasi ve aldigi sorumlulugu ve görevi yerine getiren mesai arkadaslarimiz. Herkes müsterih olsun biz kazandik tüm Gümüshane kazandi. Emaneti tekrar ehline teslim ettiniz. Bize güvenen kimsenin yüzünü kara çikarmayacagim, gece gündüz bu sehir için çalismaya ve kosturmaya devam edecegim” dedi.

Partililerine ve vatandaslara MHP’ye verdikleri destekten dolayi tesekkürlerini sunan MHP Gümüshane Milletvekili Musa Küçük de, “Gümüshane’de yeni bir dönem basliyor. Size söz verdik bu sehri de ayirmadan, ayristirmadan hizmet edecegiz. Biz belediye baskanimiza, meclis üyelerimize kefiliz. Ayirmayacaklar, ayristirmayacaklar. Canla, basla bu sehir için, bu gençlik için çalisacaklar. Biz size söz verdik, Cumhurbaskanligi Hükümetinin kaynaklarini çarçur etmeden Gümüshane için kullanacaklar, buranin hizmetine sunacaklar ve 5 yil içinde en güzel projelere imza atacaklar” diye konustu.

Kaynak: İHA