Nevsehir'de Bir Imam, Muhtar Adaylarini Tekbirlerle Kucaklastirdi

Nevsehir’de görev yapan bir imam, Cuma namazi öncesinde, köy muhtar adaylarini cemaat önünde tekbirlerle tokalastirarak örnek bir davranis sergiledi.

Nevsehir'de Bir Imam, Muhtar Adaylarini Tekbirlerle Kucaklastirdi


Acigöl ilçesine bagli Topaç Köyü Cami Imami Ali Enes Atalay, Topaç Köyü Muhtar adaylari Ahmet Mihçi, Mehmet Sahin ve Ümit Aydogdu’yu Cuma namazi öncesinde mihraba davet ederek tekbirler esliginde kucaklasmalarini sagladi.

Imam Ali Enes Atalay Cuma namazi öncesinde yaptigi vaazinda, "Önümüzdeki Pazar günü yapilacak olan yerel seçimlerde geçmiste yasadigimiz olumsuzluklara, kavga, dövüs, zan, iftira, fitne ve fesat gibi olaylara meydan vermemek adina, tüm köy cemaatinin huzurunda, mevcut muhtar ve muhtar adaylarini birlik ve beraberlige davet ediyorum" dedi.

Imam Atalay, Ramazan ayinin manevi haz ve iklimine ters düsmemek, önümüzdeki Bayrama daha huzurlu girebilmek için muhtar adaylarini Cuma namazi öncesinde mihraba davet etti. Cami içerisinde, cemaatin karsisina salavatlar esliginde birbirlerine sarilan Muhtar adaylari, seçim sonrasinda da bu sekilde hareket edip hiçbir dövüs, kavga gibi olaylara izin vermeyeceklerine dair söz verdi.
Kaynak: İHA