Komsusunu Sokak Ortasinda Öldürdü

Mugla’nin Bodrum ilçesinde ev satisi nedeniyle aralarinda husumet bulunan iki komsu arasinda çikan kavgada bir kisi tüfekle vurularak hayatini kaybetti.

Komsusunu Sokak Ortasinda Öldürdü
Olay, Bodrum ilçesi Cevat Sakir Mahallesi’nde aksam üzeri saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayram Simsek (81) ile ev satisi nedeniyle husumetli oldugu komsusu A.B. (49) arasinda sokak ortasinda kavga basladi.

Biçak ve silahin kullanildigi olayda, 81 yasindaki Bayram Simsek komsusu tarafindan tüfekle vuruldu. Ihbarin ardindan bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan kontrollerde, vücuduna 4 el ates edildigi belirlenen Bayram Simsek’in olay yerinde yasamini yitirdigini anlasildi. Katil zanlisi A.B. ise polis ekiplerince gözaltina alindi. Olay yerinde 4 adet bos kovan oldugu görüldü.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardindan Simsek’in cenazesi Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri araci ile ön otopsi için morga kaldirildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA