Hamza Dag Açiklamasi 'Izmir'i Atatürk'ün Hayalindeki Gibi Yapmak Istiyoruz'

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, “Bizim hedefimiz Izmir’e çaglar atlatmaktir. Bizim amacimiz Izmir’i, Bayindir’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak. Ismine, namina yakisir gibi muasir medeniyetler seviyesine çikarmaktir” dedi.

Hamza Dag Açiklamasi 'Izmir'i Atatürk'ün Hayalindeki Gibi Yapmak Istiyoruz'


Seçim çalismalarini sürdüren Hamza Dag, Cumhur Ittifaki Bayindir Belediye Baskan Adayi Ugur Demirezen tarafindan ilçede düzenlenen mitinge katildi.

Hamza Dag, binlerce hemsehrisinin katilim gösterdigi mitingde, seçime artik sayili saatlerin kaldigini belirterek, “Yillar boyunca bu sehrin sokaklarinda askla gezdim, askla hizmet ettim. 1 Nisan’dan itibaren Bayindirli, Izmirli kardeslerimin hizmetkari olacagiz. Bizim gayemiz sadece hizmettir. Bizim hedefimiz Izmir’e çaglar atlatmaktir. Bizim amacimiz Izmir’i, Bayindir’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak. Ismine, namina yakisir gibi muasir medeniyetler seviyesine çikarmaktir” ifadelerini kullandi.

“Kutuplasmanin önüne geçecegiz”

Hamza Dag, Izmir’i imar ve insa edecegini vurgulayarak, “Kisir tartismalari, Izmirli hemsehrilerime zerre faydasi olmayan hatta zarari olan kutuplasmanin önüne geçecegiz. Biz hep birlikte sizlerle Izmir’i dünya kenti yapmaya geliyoruz. Öyle bir Izmir ve Bayindir hayal ediyoruz ki; sokaklarinin huzur ve güvenli oldugu, gençlerinin gelecege umutla baktigi, kimsenin kendini ötele hissetmedigi bir Izmir. Iste bu hayali gerçege dönüstürmek için birlikte umuda kosacagiz. Ben sizlere essiz Izmir’i, essiz Bayindir’i kuracagimi vaat ediyorum, söz veriyorum” diye konustu.



Hastane müjdesi

Hamza Dag, konusmasinin sonunda Ugur Demirezen ile birlikte Ankara koridorlarinda yürütecekleri mesai sonucunda Bayindir’a yeni hastane yapacaklarinin müjdesini verdi.
Kaynak: İHA