Gaziosmanpasa'da Vatandaslara Yazlik Servis Hizmeti Basladi

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’nin talimatiyla ilçede, golf ring araciyla yazlik servis uygulamasi basladi. Baglarbasi Caddesi ve Salihpasa Caddesi’nde hizmet veren ücretsiz ring seferlere vatandaslar yogun ilgi gösteriyor.

Gaziosmanpasa'da Vatandaslara Yazlik Servis Hizmeti Basladi
Ücretsiz ring seferlerle kentsel dönüsüm konutlarindan spor salonlarina, metro duraklarindan hastanelere varincaya kadar ilçedeki birçok noktaya ulasimi kolaylastiran Gaziosmanpasa Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Gaziosmanpasa Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlügü tarafindan kullanima alinan 15 kisilik golf ring araci, vatandaslara ücretsiz servis hizmeti vermeye basladi.

Ilçenin en yogun noktalarindan olan Baglarbasi Caddesi ile yenilenen Salihpasa Caddesi’nde seferler gerçeklestiren ring araci ayni zamanda caddelere renk katiyor. Sicak yaz günlerinde Gaziosmanpasalilara büyük kolaylik saglayacak olan ring seferler, özelikle yasli vatandaslara dinlenme imkani sunarken, çocuklarin da eglenerek kisa turlar yapmasina imkan sagliyor.

Ring hizmetini kullanan vatandaslardan Kemal Ates, "Ikinci kez biniyorum, çok güzel. Hizmet var, çalisma var. Insallah Belediye Baskanimiz karsiligini alacak" dedi.

Ring hizmetinin kolayligindan bahseden vatandaslardan Safiye Sari ise, "Dün gördüm, hosuma gitti. Önceden caddenin sonuna kadar gidiyordum ama artik gidemiyorum. Servis iyi oldu. Çok tesekkür ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA