Buharkent'ten Baskan Çerçioglu'na Hizmet Tesekkürü

Aydin’in Buharkent ilçesindeki vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin ilçede yapilan alt ve üst yapi çalismalari ile sicak asfalt çalismalari ’tam not’ verdiklerini dile getirerek, Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu’na hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Buharkent'ten Baskan Çerçioglu'na Hizmet Tesekkürü


Aydin Büyüksehir Belediyesi ’daha yasanabilir bir sehir’ mottosuyla Aydin’in dört bir tarafinda yatirimlarina devam ederken, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügü’nün altyapisini bastan sona yeniledigi Buharkent’te bu çalismalarin ardindan üstyapi çalismalarina da devam ediliyor. Ilçenin en islek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde yapilan altyapi ve sicak asfalt çalismasina tam not veren vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Çerçioglu’nun sadece alt ve üstyapi degil sosyal belediyecilik konusunda da vatandaslarin yaninda oldugunun altini çizen Buharkentli Nail Bayar; "Özlem Hanim Buharkent’e ’Sari Civciv’leri gönderdi. Bunlar vatandaslarimizin hizmetinde. Yasli vatandaslarin tiras, saç kesimi gibi ihtiyaçlarini gideriyor. Dört dörtlük hizmeti var. Evinde sicak yemek görmeyen vatandaslarin evine her gün sicak yemek gönderiyor. Bizler hizmet veren insani bas taci yapariz” dedi.



Ilçe merkezinde yapilan altyapi ve sicak asfalt çalismalarindan çok memnun olduklarini da sözlerine ekleyen Bayar; "Biz onun hizmetinden memnunuz. Altyapinin degistirilmesinin çok büyük faydasi var. Eski borularimiz kanserojendi. Özlem Hanim en büyük yatirimi yaparak borulari degistirdi. Aritma tesisi yapiyor, iki tane büyük su deposu yapiyor. Bizlerin artik sagligini düsünmesi lazim, Özlem Hanim bizleri düsündü. Çünkü artik her sey yeni. Altyapida hiçbir sorun kalmadi. Buharkent’e verdigi hizmetlerden ve altyapiyi yenilemesinden dolayi Özlem Hanim’a çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

1986 yilindan beri Buharkent’te esnaflik yapan Nazmi Çatalkaya da, "Vatandaslarimiz yapilan altyapi çalismalarindan ve sicak asfalttan çok memnun. Asfalt çalismasi iki gün içerisinde yapildi ve kullanima açildi. Sebekemiz degistirildi ve demir borulardan kurtulduk. Asbestli borular degistiriliyor. Müsterilerim de köylülerimiz de çok memnun. Büyüksehir Belediyesi çalisanlari büyük bir özveriyle çalisti" diyerek Çerçioglu’ndan menuniyetini dile getirdi.
Kaynak: İHA