Baskan Kaplan Açiklamasi 'Koçarli, Zafere Yürüyor'

Koçarli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Nedim Kaplan için gerçeklestirilen "Haydi Koçarli Zafere Yürüyoruz" yürüyüsüne yaklasik 4 binin üzerinde vatandas katilirken, destekleri için herkese tesekkür eden Baskan Kaplan; "Bu cosku, bu kalabalik, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi" dedi.



Yerel seçimlere sayili günler kala, belediye baskani adaylari çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede seçim çalismalarina son hiz devam eden Koçarli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Nedim Kaplan için "Haydi Koçarli Zafere Yürüyoruz" etkinligi gerçeklestirildi.

4 binin üzerinde vatandasin katilimiyla Cumhuriyet Meydani’ndan Türk bayraklari, pankartlar ve sloganlarla yürüyen kalabaliga tesekkür eden Baskan Kaplan; "Bu cosku, bu kalabalik, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi" dedi.

Baskan Kaplan’in yogun katilimla gerçeklestirdigi yürüyüs, Atatürk Caddesi, Hüseyin Sözer Caddesi, Park Caddesi ve Çulhalar Caddesi boyunca devam etti. Yaklasik 3 kilometrelik yürüyüste binlerce vatandas dev Türk Bayragi esliginde fenerler, mesaleler ve havai fisekler ile yürüdü.

"Koçarli kararini vermis"

Yürüyüsün ardindan açiklama yapan Baskan Kaplan; "Çok güzelsin Koçarli. Koçarli kararini vermis ve zafere yürüyor. Bu adimlarin sonu yine zafer olacak. Biz bu memlekete gerçekten sevdaliyiz. Bizim insanimiz da bu memlekete, bu ilçeye kimin hizmet getirdigini asla unutmaz. 31 Mart’ta insallah yine büyük oy farki ile seçimlerin galibi biz olacagiz. 31 Mart’ta sandiklari patlatacagiz. Simdiden zaferimiz kutlu olsun” dedi.



31 Mart aksami alinacak olan zaferin Koçarli’nin zaferi olacagini ifade eden Kaplan, konusmasinin devaminda "Bu zafer hepimizin olacak ve Koçarli’nin gelisimi ve refahi için çalismaya devam edecegiz. Ilçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da ilerlemesi için çalisacagiz. Halkimizin destegiyle daha güzel bir Koçarli insa etmek için daha çok çalisacagiz" ifadelerine yer verdi.

Yürüyüse Koçarli Belediye Baskani ve Belediye Baskan Adayi Nedim Kaplan’in yani sira, AK Parti Ilçe Baskani Ümit Özdemir, MHP Ilçe Baskani Senol Sahin, Ülkü Ocaklari Baskani Nuri Sevinç, Cumhur Ittifaki Kadin ve Gençlik Kollari Baskanlari ve yönetimleri, parti teskilatlari ve binlerce Koçarlili katildi.

Kaynak: İHA