Baskan Günel Açiklamasi 'Bugün Kina Gecemiz, 31 Mart'ta Dügünümüz Var'

Kusadasi Belediye Baskani ve CHP Kusadasi Belediye Baskan Adayi Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kusadalinin katilimiyla Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda yapti. Kusadalilar, ellerinde tasidiklari mesale, döviz ve pankartlarla Baskan Ömer Günel’i coskuyla karsiladi.

Baskan Günel Açiklamasi 'Bugün Kina Gecemiz, 31 Mart'ta Dügünümüz Var'


Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’na kurulan kürsüden alkis ve sloganlarla binlerce hemsehrisine seslenen Baskan Ömer Günel; "Bizim için kiymetli olan sey sevgi. Çünkü bu görevler sevgiyle ifa edilmezse bu kadar insanin buraya toplanmasi mümkün olamaz. Bu cosku ve yüzlerindeki gülümseme 5 yili iyi geçirdigimizin kaniti. Bu ayni zamanda 31 Mart’ta bana yeniden görev vereceginizin de kaniti. Hepiniz kina gecemize hos geldiniz. Görüyorum ki Kusadasi kararini vermis. 31 Mart’ta dügünümüz var" dedi.



"Kusadasi bu kirli ittifaka gelmez"

Konusmasi sik sik alkislarla kesilen Baskan Ömer Günel, kendisine karsi sahte hesaplar araciligiyla iftira kampanyasi düzenleyenlere gereken cevabi Kusadasi halkinin sandikta verecegini vurgulayarak "AK Parti adayina sesleniyorum. Benim ve yakinlarimin kamu mali satin aldigini iddia ediyorsun. Ispat et ben bu isi derhal birakacagim. Evimin havuzu kaçakmis. Benim bir tane kaçak, bir tane hukuka aykiri isimi bulsunlar bugün istifa edecegim. Biz de ahlak bulursunuz, vicdan bulursunuz, halkin her kurusuna saygi bulursunuz. Özer Kayali demis ki, ’Havuzu kaçak.’ Benim havuzum kaçak degil ama Özer Kayali’nin havuzu kaçak. Belediye gidip islem yaptiginda havuzu kendi elleriyle yikti. Dün personel maasini ödeyemeyenler bugün bana iftira atiyor, yetmiyor Kusadasi için projeler atiyor bir de ortaya. Buradan IYI Partili hemsehrilerime de sesleniyorum. Bugün IYI Parti’ye oy verirsiniz, yarin o oy kime gider bilemezsiniz. Çünkü bugünün IYI Parti adayinin, yarin hangi bayraga selam duracagi bilinmez. Ortada kötü bir ittifak var ve Kusadasi olarak bu ittifakin oyunlarina gelmeyecegiz. Buna yürekten inaniyorum. Bugüne kadar hiç umutsuz olmadim. Yapilamaz denilen her seyi yaptim. Kusadasi’ni kendi kendine yeten bir kent haline getirdim. Ben Kusadasi halkina ve sizlerin Cumhuriyet sevgisine inaniyorum" dedi.



Baskan Ömer Günel’in konusmasinin ardindan Cumhuriyet Halk Partisi Kusadasi Belediye Meclis Üyelerinin tanitimi yapildi. Baskan Ömer Günel’in büyük mitingi, her yastan binlerce Kusadali’nin ellerinde tasidiklari mesale, afis, döviz ve çiçeklerle pop müzigin sevilen ismi Berkay’in birbirinden güzel sarkilari esliginde coskuyla gece geç saatlere kadar sürdü.
Kaynak: İHA