Bandirma'da Minik Ögrenciler Görgü Kurallarini Iftar Sofrasinda Ögreniyor

Balikesir’in Bandirma ilçesinde, Bandirma 17 Eylül Ilkokulu 2. sinifi ögrencileri, hayat bilgisi dersinde görgü kurallarini pratige dökerek ögrenmenin keyfini çikariyor. Ögretmenleri Deniz Altintas rehberliginde gerçeklesen etkinlikte ögrenciler, müfredatlarina uygun olarak dini gün ve bayramlarin önemini kavramayi hedefliyor.

Bandirma'da Minik Ögrenciler Görgü Kurallarini Iftar Sofrasinda Ögreniyor
Hayat Bilgisi dersinde müfredata uygun olarak "Dini gün ve bayramlarin önemini kavrar." kazanimi dogrultusunda 2/F sinifi ögrencileri ve aileleri iftar yemeginde bir araya geldi. Sinifta bulunan 21 ögrenci ve ailelerinin katilimiyla düzenlenen iftar programi, ögrencilere toplum içindeki davranislari, görgü kurallarini ve Ramazan atmosferindeki manevi duygulari deneyimleme firsati sunuyor. Ögrenciler, eglenirken ögrenmenin tadini çikarirken, birlik ve beraberligi pekistirme sansi da buluyor.

2/F sinifi ögretmeni Deniz Altintas, iftar yemeginin degerlendirilmesiyle, Ramazan ayinin önemini vurgulayarak çocuklarin bu kiymetli degerleri özümsemelerinin önemine dikkat çekti. Etkinlige katilan velilere tesekkürlerini ileten Altintas, birlikte geçirilen bu anlamli zamanin ögrenciler için unutulmaz bir deneyim oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA