Teknopark Yönetim Kurulu, Rektör Özölçer Baskanliginda Toplandi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Zonguldak Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasinda bir araya geldi.

Teknopark Yönetim Kurulu, Rektör Özölçer Baskanliginda Toplandi
Toplantiya Yönetim Kurulu Baskani Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Turgut Subasi, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve ayni zamanda Zonguldak Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoglu, ZBEÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazici, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasi Genel Sekreteri Alper Püren ve ZBEÜ Mühendislik Fakültesi ögretim üyesi Prof. Dr. Yilmaz Yildirim katildi.

Zonguldak Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoglu’nun makaminda gerçeklesen toplantida, Zonguldak Teknopark için planlanan yeni binanin insasi ve gelisim projeleri hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Ayrica Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoglu, bölgeye dâhil olacak firmalar ve projeler hakkinda yönetime detayli bilgi sundu.
Kaynak: İHA