Rektör Özölçer Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2023 Yili Akademik Genel Kurul Toplantisi Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’in katilimiyla yapildi.

Rektör Özölçer Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katildi
ZBEÜ Mühendislik Fakültesi 2023 Yili Akademik Genel Kurul Toplantisi Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’in katilimiyla gerçeklesti. Tahir Karauguz Konferans Salonu’nda yapilan toplantiya Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hamit Aydin, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Dr. Ögr. Üyesi Hasim Duru, bölüm baskanlari ve akademik personel katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan toplantinin açilisinda konusan Dekan Aydin, Fakülte olarak kuruluslarindan bu yana büyük gelismeler kat ettiklerini dile getirdi. Açilis konusmasinin ardindan Dekan Prof. Dr. Hamit Aydin, Fakültede bulunan bölümler, yapilan ve yapilmasi planlanan faaliyetler, teknoloji takimlarinin performanslari gibi konularinda bilgi paylasti. Ardindan 2023 yili içerisinde uluslararasi dergilerde yayin yapan, patent alan, etki faktörü yüksek yayin yapan, ders degerlendirme anketlerinde en yüksek puan alan akademisyenlere tesekkür belgesi takdim edildi.

Toplantinin kapanisinda konusan Özölçer, tesekkür belgesi alan akademisyenleri tebrik edip, basarilar dileyerek imkânlar dâhilinde her fakülteye oldugu gibi Mühendislik Fakültesine de destek vermeye çalistiklarini belirtti.

Kaynak: İHA