Sehrin Kuzey Ve Güneyi Arasina Alternatif Güzergah

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün, yeni dönem için hazirladigi “Türkiye Yüzyili’nda Düzce Için 100 Proje” içinde yer alan Metek Mahallesi D-100 Karayolu üst geçit köprüsünün, Ulastirma ve Altyapi Bakanligi’nin da destegi ile kisa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Sehrin Kuzey Ve Güneyi Arasina Alternatif Güzergah
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü’nün sehrin dört bir yaninda es zamanli olarak yürüttügü kalkinma ve yenileme çalismalari gelecek dönemde de ayni sekilde devam etmekle kalmayacak, Düzce Için 100 Proje kitabinda yer alan mega projelerin yapimi için de dügmeye basilacak. Geçtigimiz aylarda Düzce’ye gelen Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu ve Baskan Dr. Faruk Özlü ile beraberindeki heyetin yerinde inceleme yaptiklari Kuzey-Güney mahalleleri arasindaki araç baglantisini direkt saglayacak üst geçidin yapimi için bütün hazirliklar tamamlandi.

Özellikle D-100 Karayolunun iki yaninda kalan mahallelerin ortak talebi olarak gündeme gelen Üst Geçit Köprü Projesi sayesinde sehir içi ulasim güzergahlarinda çesitlilik artirilacak, belli saatlerde trafik yogunlugu yasanan Çoban ve Kervan kavsaklarinda önemli rahatlama yasanacak.

Projenin tüm hazirliklarinin tamamlandigini ve bakanlik destekli yatirim programlari arasinda yer aldigini ifade eden Baskan Faruk Özlü; “Sehrimizin yarinlarini düsünüp projeler ürettik. Bundan sonra da böyle yapacak, hazirladigimiz 100 projeyi hayata geçirmek için var gücümüzle çalisacagiz. Sorunlarin gündem olmadigi, tüm hemsehrilerimizin memnun yasadigi bir Düzce’yi birlikte insa edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA