IBB Baskan Adayi Murat Kurum Açiklamasi '31 Mart'ta Kartal'a Gerçek Belediyecilik Gelecek'

AK Parti IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Atasehir’de sehir turu yaparak seçim otobüsünden vatandaslara seslendi. Kurum, “Atasehir’i hak ettigi hizmetleri sizlerle birlikte getirecegiz. Istanbul’un yeniden dirilisini, yeniden yükselisini hep birlikte baslatacagiz” dedi.

IBB Baskan Adayi Murat Kurum Açiklamasi '31 Mart'ta Kartal'a Gerçek Belediyecilik Gelecek'
Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum, Tuzla, Kartal ve Atasehir’de sehir turu yaparak seçim otobüsünden vatandaslara seslendi. Kurum’a Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, MHP Kartal Belediye Baskan Adayi Hüseyin Karakaya, AK Parti Atasehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Naim Yagci ve beraberindeki heyet eslik etti. Sokak sokak gezip vatandaslari selamlayan Murat Kurum, mesaleler yakilarak karsilandi. Vatandaslar ise Kurum’a konusmasi sirasinda alkislar ve sloganlarla destek verdi.

“31 Mart’ta Kartal’a gerçek belediyecilik gelecek”

Seçim otobüsünden vatandaslara seslenen Murat Kurum, "31 Mart’ta Kartal’da saglam adamlari destekleyecek miyiz? Biz sizleri çok seviyoruz, sizler için bundan önce nasil çalistiysak bundan sonra da ayni anlayisla çalisacagiz. Istanbul’umuz için, vatandasimiz için, Kartal’imiz için çalisacagiz. 31 Mart’ta Istanbul’a, Kartal’a gerçek belediyecilik ve hizmet belediyeciligi gelecek. Biz eser adamlariyiz, biz hizmet adamlariyiz. Bizler eserimizi yapmak için zor günde gece gündüz çalisiriz, gece gündüz kostururuz. Bundan önce nasil afetlerde kosturduysak ayni sekilde kosturacagiz” dedi.

Murat Kurum, Atasehir’deki konusmasinda ise, "Atasehir Naim Baskanim ile birlikte hizmetlere kavusacak. Biz sizleri çok seviyoruz. Bundan önce nasil çalisip, kosturduysak yine çalisacagiz, yine kosturacagiz. Istanbul söz verip tutanlari göremiyor. Sözlerini hatirlamiyorlar. Biz sözümüzü bundan önce tuttugumuz gibi yine tutacagiz. Milletimizin elini tutacagiz, milletimizin gönlüne girecegiz, hep birlikte ‘Yeniden Istanbul’ diyecegiz. Atasehir’i hak ettigi hizmetleri sizlerle birlikte getirecegiz. Istanbul’un yeniden dirilisini, yeniden yükselisini hep birlikte baslatacagiz. Sizlerle birlikte çalisip, sizlerle birlikte kazanacagiz” seklinde konustu.



“31 Mart aksami Atasehir’in evladi olmaya geliyoruz”

Istanbul’u emanet sehir olarak tanimlayan Kurum, “Bu sehir bize Sultan Fatih’in, Gazi Mustafa Kemal’in, rahmetli Erbakan hocamizin, Alpaslan Türkes’in, Muhsin Yazicioglu’nun ve 22 yildir bu ülke için gecesini gündüzüne katan liderimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in emaneti. Biz bu emanete gözümüz gibi sahip çikacagiz. 31 Mart aksami Istanbul’un baskani, Istanbul’un kardesi, Atasehir’in evladi olmaya geliyoruz. Istanbul’un kaynaklarini çarçur etmeyecegiz, israf etmeyecegiz. Istanbul’un kaynagini Istanbul’a, Atasehir’e harcayacagiz. Türkiye Yüzyili’nin önsözünü Istanbul’dan yazacagiz” diyerek konusmasini tamamladi.
Kaynak: İHA