Fatih'te Çarsafli Kadini Darp Eden Süpheli Tutuklandi

Fatih’te tartistigi çarsafli kadini darp ederek yerde sürükleyen süpheli, çikarildigi nöbetçi hakimlikçe tutuklandi.

Fatih Malta Çarsisi’nda dün meydana gelen olayda, iddiaya göre telefon ve aksesuar satan Y.S. isimli sahis, telefon kilifini degistirmek için gelen kadin müsteri ile tartismaya baslamis, tartismanin büyümesi üzerine çarsafli kadin dükkan sahibi Y.S.’ye tokat atmis, amcasina tokat atildigini gören A.Ü.S. (32) isimli sahis ise kadini darp etmisti.

Olayi gerçeklestiren A.Ü.S polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Yapilan incelemede, süpheli sahsin isyeri sahibi Y.S.’nin yegeni oldugu, olayin meydana geldigi isyerinde çalistigi ve ’isyerinden hirsizlik, kasten yaralama, uyusturucu madde kullanma, ailenin korunmasina iliskin kanuna muhalefet, görevi yaptirmamak için direnme’ suçlarindan toplam 11 adet suç kaydinin oldugu tespit edildi.

Süpheli tutuklandi

Gözaltina alinan süpheli A.Ü.S., emniyetteki islemlerinin ardindan Çaglayan’da bulunan Istanbul Adalet Sarayi’na sevk edildi. Savciliga ifade veren süpheli, ’halki kin ve düsmanliga tahrik veya asagilama’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimlige çikarildi. Süpheli daha sonra çikarildigi nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA