Kars'ta Vatandaslardan Senger'e Tam Destek

Cumhur Ittifaki Belediye Baskan adayi Prof. Dr. Ötüken Senger, seçim çalismalarini sürdürüyor. Vatandaslar, “Kars’in kaybedecek bir 5 yili daha yok” diyerek Senger’e destek sözü verdiler.

Kars'ta Vatandaslardan Senger'e Tam Destek
Cumhur Ittifaki’nin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’li Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ötüken Senger, seçime sayili günler kala çalismalarini hizlandirdi. Prof. Dr. Senger, kapi kapi dolasarak vatandaslarla görüsüyor. Senger, vatandaslara projelerini anlatiyor. 31 Mart seçimlerinde destek istiyor.

1 Nisan’dan itibaren Kars’in Belediye Baskani olacagini ifade eden Prof. Dr. Ötüken Senger, “1 Nisan’dan itibaren tün Kars’in belediye baskani olacagim. Hiçbir ayrim yapmadan, o mahalleden oy geldi. Bu mahalleden oy gelmedi, demeden insanlarimizi ötekilestirmeden herkesi kucaklayacagiz” dedi.

Seçim çalismalari için geldigi Pasaçayiri Mahallesi’nde vatandaslardan yogun ilgi gören Senger, bir süre vatandaslarla sohbet etti.

Kars’in kaybedecek bir 5 yil daha olmadigina dikkat çeken vatandasla, “Kars’in kaybedecek bir 5 yili daha yok. Belediye hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz. Cumhur Ittifaki ile hizmet gelecegine inaniyoruz” diye konustular.

Pasaçayir Mahallesi’nde vatandaslara projelerini tek tek anlatan Senger, projeleriyle Kars’in çehresinin degiseceginin altini çizdi. Senger daha sonra bölgeden ayrildi.
Kaynak: İHA