CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'Harmandali Çöplügü Sorununu Çigli'nin Gündeminden Çikaracagiz'

Izmir’in Çigli ilçesinde vatandaslarla bulusan CHP Genel Baskani Özgür Özel, “Size söz veriyoruz. El ele verecekler, omuz omuza verecekler, Harmandali çöplügü sorununu Çigli’nin gündeminden çikaracaklar” dedi.

CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'Harmandali Çöplügü Sorununu Çigli'nin Gündeminden Çikaracagiz'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, Izmir’de programlarini sürdürmeye devam ediyor. Çigli’de vatandaslarla bulusan Özel, Çigli Belediye Baskan adayi Onur Emrah ve Izmir Büyüksehir Belediye Baskan adayi Cemil Tugay için destek isteyerek, “Haftaya bu saatler geldiginde sandiklar artik açilmis, oylar sayilmaya baslanmis olacak. Son bir hafta kaldi. Çigli’nin kendine yakisir genç, dinamik, çaliskan, örgütten gelen ve Çigli’ye hizmet etmek için sabirsizlanan Belediye Baskani Onur Emrah ve Karsiyaka’nin basarili, Izmir’in basarili belediye baskani, Karsiyaka’nin basarili belediye baskani hem sakin, hem kararli, hem inançli, hem gayretli, planlamayi çok iyi bilen, iyi ekip kuran ve ne yapmak istedigini, nereye varmak istedigini bilen, Izmir’i Cumhuriyetin ikinci yüzyilinda bir dünya kenti yapacak olan Cemil Tugay için sandiga gidecegiz” dedi.



“Omuz omuza çalisacaklar”

Izmir Büyüksehir Belediye Baskan adayi Cemil Tugay ve Çigli Belediye Baskan adayi Onur Emrah’in omuz omuza çalisacaklarini ifade eden Özel, “Yapilacak çok is var. Öncelikle Çigli Belediyesi’nde ufak tefek sorunlar var. Çalisan arkadaslarimizin ufak tefek gecikmeler oluyordu, o konulari da görüstük. Önümüzdeki hafta pazar günü göreve geldikten sonra hemen o is Onur’a emanet, Onur size emanet, siz de bize emanetsiniz. Bu arada 1992 yilindan beri Çigli’nin önemli bir sorunu var. Harmandali çöplügü; vahsi depolama yapiliyor ve çok ciddi bir sikinti var. Onur, çevre mühendisi bir kardesimiz. Belediyecilige ilk kez niyetleniyor degil. 2012 yilinda IZSU’da mühendis olarak göreve basladi.

2021 yilinda Kanalizasyon Daire Baskanligi görevine geldi. Meslegi geregince atiklar, çöpler onun konusu. Cemil Tugay’la birlikte çalisiyorlar. Simdiye kadar üç büyük alan olusturulmustu. Dördüncü büyük alan çalisiliyor. Size buradan söz veriyoruz. El ele verecekler, omuz omuza verecekler, Harmandali çöplügü sorununu Çigli’nin gündeminden çikaracaklar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA