IYI Parti Dösemealti Belediye Baskan Adayi Afacan Açiklamasi 'Sonucu Kararsizlar Belirleyecek'

31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala Antalya’nin Dösemealti ilçesinde de heyecan dorukta. IYI Parti Belediye Baskan Adayi Mimar Emre Afacan’in Dösemealtili vatandaslar için organize ettigi iftar yemegine yogun katilim gerçeklesti.

IYI Parti Dösemealti Belediye Baskan Adayi Afacan Açiklamasi 'Sonucu Kararsizlar Belirleyecek'
IYI Parti Belediye Baskan Adayi Mimar Emre Afacan’in Dösemealtili vatandaslar için dün organize ettigi iftar yemegine yogun katilim oldu. IYI Parti Dösemealti Belediye Baskan Adayi Mimar Emre Afacan, seçim çalismalarina basladiklari günden bu yana gece gündüz vatandaslarin nabzini tuttuklarini, somut ve gerçekçi projeler ortaya koyduklarini ifade etti.

Afacan, iftara yogun katilim gösteren vatandaslarin da bu çabayi takdir ettigini ve tercihini net olarak ortaya koydugunu söyledi.



Gerek ülke genelinde gerekse Dösemealti’nda seçim sonucunu belirleyecek olan oylarin kararsizlardan gelecegini gördüklerini, çalismalarini buna göre sekillendirdiklerini ifade eden Afacan, "Iftar davetimizde de gördük ki ilçemizde kararsiz olan vatandaslarimiz da artik karara varmis durumdalar. Sandiga kafalarinda net bir tercihle gidecekler" diye konustu.

IYI Parti Adayi Mimar Emre Afacan tarafindan 22 Mart Cuma günü Ilica Kapali Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar yemegine Dösemealti’nin birçok mahallesinden yogun bir katilim oldu. Iftara, Akkoç, Bademagaci, Dagbeli, Biyikli, Kovanlik, Karatas, Ilica, Selimiye, Karaveliler, Killik, Camili, Ahirtas, Eksili, Dereli, Asagioba ve Kevsirler mahallelerinden vatandaslarin da katilim sagladigi gözlendi.
Kaynak: İHA