Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Sanliurfa Ve Türkiye'de Yanardag Olup Patlayacak'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Sanliurfa’da düzenlenen mitingde vatandaslara seslendi. Erbakan, Milli Görüs’ün, Yeniden Refah’in Sanliurfa ve Türkiye’de yanardag olup patlayacagini ve bir kez daha sahlanacagini söyledi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Sanliurfa Ve Türkiye'de Yanardag Olup Patlayacak'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mehmet Kasim Gülpinar tarafindan düzenlenen mitinge katildi.

Erbakan, yaptigi konusmada, "Gerçekten de su mübarek Ramazan gününde, su mübarek ayin içerisinde bu muazzam manzara muhtesem manzara, Sanliurfa’ya da bu yakisirdi, Sanliurfalilara da bu yakisirdi elhamdülillah. Gerçekten de bu manzara karsisinda 3 kelime söylenebilir, sadece 3 kelime, masallah, suphanallah, elhamdülillah. Meydaniyla, kaldirimlariyla, çatilariyla, balkonlariyla, çevresiyle, her yönüyle dolmus tasmis elhamdülillah. 200 binin üzerinde insanla Sanliurfa bugün mesajini çok net bir sekilde veriyor, 31 Mart’ta Mehmet Kasim Gülpinar Büyüksehir Belediye Baskani oluyor. Bütün engellemelere ragmen, ambargolara ragmen, çamur atmalara ragmen, algi operasyonlarina, çarpitmalara ragmen, bütün güç ellerinde olmasina ragmen, muazzam bütçeleri akitmalarina ragmen, iste cenabi Allah haklinin kazanmasini istiyor ve haklinin ve hakkin insallah zaferini 31 Mart’ta Sanliurfa’da hep birlikte yasayacagiz” dedi.



"Yeniden Refah Sanliurfa ve Türkiye’de yanardag olup patlayacak"

Sanliurfa’nin ilk olarak 1984 yilinda Milli Görüs belediyeciligi ile tanistigini söyleyen Erbakan, “Peygamberler sehri Sanliurfa’miz, Hazreti Eyüp Aleyhisselamin sehri, Hazreti Ibrahim Aleyhisselamin sehri Sanliurfa’miz. Hazreti Ibrahim Aleyhisselamin zulme karsi dik durusunun ve tevekkülün sembolü, Hazret i Eyüb Aleyhisselamin sabrinin sembolü Sanliurfa’miz, Milli Görüsün, hak davanin merkezi ve kalesi Sanliurfa’miz. Selam olsun Sanliurfa’ya, selam olsun Sanliurfalilara, selam olsun Milli Görüsçülere. Sanliurfa daha 1984’te Milli Görüs belediyeciligiyle tanisti. Simdi 40 sene sonra 31 Mart’ta Milli Görüs belediyeciligi ile yeniden bulusacak Allah’in izniyle. Mehmet Kasim Gülpinar’in baskanliginda Milli Görüs belediyeciligi baslayacak. Hazreti Ibrahim Aleyhisselamin davasi, Milli Görüsün sahlanisi, Hazreti Ibrahim Aleyhisselamin sehri Sanliurfa’dan baslayacak ve Milli Görüs, Yeniden Refah Sanliurfa’da ve Türkiye’de yanardag olup patlayacak, bir kez daha sahlanacak ve bu aziz milletin derdine derman olacak insallah” ifadelerini kullandi.

Üye sayisi 500 bine dayandi

Yeniden Refah Partisinin üye sayisinin son 7 ayda iki katina çikarak 492 bini astigini söyleyen Erbakan, “Buradan sözlerimize baslarken çok degerli Mehmet Kasim Gülpinar baskanimiza en zor zamanda tasin altina elini koydugu için, Urfa için, Urfalilar için, mazlumlar ve garipler için, millete hizmet için, vatanina, topragina hizmet için bu mücadeleye girismesinden dolayi kendisine en içten tesekkürlerimizi sunuyoruz, Allah kendisinden razi olsun. Tabii ki birbirinden kiymetli ilçe belediye baskan adaylarimiz kendilerine de zaferler, basarilar ve hayirli hizmetler diliyoruz. Çok degerli il baskanimiz, Yeniden Refah Partimizin fedakar, cefakar teskilatlari, ilçe baskanlarimiz, hanim kollarimiz, gençlik kollarimiz, bugüne kadar Yeniden Refah Partimizin Sanliurfa’da yürüyüsünde görev alan, emegi geçen bütün isimsiz kahramanlar, her birine ayri ayri tesekkürler ediyorum. Degerli MKYK üyelerimize, genel baskan yardimcilarimiza, çevre illerden kosup gelen çok degerli vatandaslarimiza ve teskilat mensuplarimiza, basin mensuplarina, güvenlik güçlerine ve ekranlari basinda bizleri izleyen aziz milletimizin kiymetli evlatlarina selam ediyorum, hürmetle, muhabbetle kendilerini selamliyorum ve tesekkürler ediyorum. Çok degerli Sanliurfalilar, çok degerli Milli Görüsçüler, aziz milletimiz Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin her kösesinde büyük bir rüzgarla, adim adim zafere dogru yürüyor. Milletimiz akin akin Yeniden Refah Partimize kosuyor. Bakiniz bugün itibariyle üye sayimiz 492 bin 840’ta ulasti. 500 bine geldik dayandik. 6 ayda 260 binden 500 bine veya 7 ayda diyelim. 7 ayin içerisinde neredeyse yüzde 100’lük bir büyüme. Yeniden Refah Partimiz bugün Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisidir ve insallah 31 Mart seçimlerinin parlayan yildizi olacaktir. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde, arkasindan 2028’de Milli Görüsü, Yeniden Refahi iktidara tasiyacagiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA