Denizli'de Fatih Erkoç Rüzgari Esti

DENIZLI – Denizli’de ramazan ayina özel Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte Türk Müziginin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Denizlililerle bulustu.

Denizli'de Fatih Erkoç Rüzgari Esti


Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayina özel hazirladigi programlar tüm hiziyla devam ederken, dün aksam Türk Müziginin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle bulustu. Programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskani Hüdaverdi Otakli, davetliler ve çok sayida vatandas katildi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konserde sahne alan usta sanatçi Fatih Erkoç programa katilanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yasatti. Gecede Türk müziginin efsane ismi Fatih Erkoç en güzel parçalarini Denizlililer için söylerken, vatandaslar da sanatçinin tüm sarkilarina hep bir agizdan cosku içerisinde eslik etti. Konsere katilanlarin unutulmaz bir gece yasadigi programin sonunda Baskan Osman Zolan, burada yaptigi konusmada davetlerine icabet eden hemsehrilerine ve sevilen sanatçi Fatih Erkoç’a tesekkür ederek, Denizli’nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.

Bu aksam Baris Manço Sarkilari seslendirilecek

Öte yandan ramazan etkinlikleri kapsaminda birbirinden özel programlar devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu aksam saat 21.30’da da Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Kent Orkestrasi’nin düzenleyecegi Baris Manço sarkilari konseri ile ramazan programlari devam edecek. Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayi programlarina tüm Denizlililerin davetli oldugu belirtildi.
Kaynak: İHA