Baskan Çerçioglu, Iftar Sofrasinda Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’in çesitli noktalarinda kurulan iftar sofralari binlerce Aydinliyi agirlamaya, Ramazanin bereketini paylastirmaya devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Atatürk Kent Meydani’nda Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 5 bin kisilik iftar programinda vatandaslarla bulustu, hayirli Ramazanlar diledi.

Baskan Çerçioglu, Iftar Sofrasinda Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Büyüksehir Belediyesi, kentin birçok noktasinda düzenledigi iftar programlari kapsaminda 7 ilçe ve 9 ayri noktada 18 bin kisiye iftar yemegi verdi. Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydani ve Kemer Mahallesi, Bozdogan ilçesi Yazikent Mahallesi, Çine Belediye Meydani, Yenipazar Belediye Meydani, Nazilli Çapahasan Mahallesi ve 23 Nisan Parki, Kösk Akçaköy Mahallesi ile Incirliova Yazidere Mahallesi’nde iftar sofralari kuruldu.

Ramazanin baris, bereket ve huzur ayi oldugunu belirterek bir kez daha tüm vatandaslara hayirli Ramazanlar dileyen Çerçioglu, “Sofralarimizda vatandaslarimizi bulusturmaya, Ramazanin bereketini hemsehrilerimiz ile paylasmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaslarimiza hayirli Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandi. Vatandaslar, kurulan iftar sofralari için Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA