Baskan Tutuk'a TEMA'dan 'Eko Siyaset Belgesi'

31 Mart 2024 yerel seçimler sebebiyle TEMA Vakfi’nin 5 ana baslik altinda hazirladigi ‘2024 Eko Siyaset Belgesi" Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’a teslim edildi.

Baskan Tutuk'a TEMA'dan 'Eko Siyaset Belgesi'
TEMA Vakfi Yalova Il Temsilcisi Arzu Demir ile makaminda bir araya gelen Baskan Tutuk, Tema Vakfi’nin Yalova için gerçeklestirdigi çalisma ve projeleri desteklediklerini belirterek, kendisine takdim edilen belgeler için tesekkürlerini sundu. TEMA Il Temsilcisi Arzu Demir, yaptigi açiklamada, “ Yalova Belediyesi bizlerden gelen talep ve önerileri hiçbir zaman geri çevirmedi. TEMA Vakfi, Türkiye Erozyon ile Mücadele Agaçlandirma ve Dogal Varliklari Koruma Vakfi’dir. Yalova temsilciligi Türkiye’de pek çok konuda ödüller almis, hakli bir gururun kaynagi olmustur. Yalova Belediyesi doga dostu yaklasimlariyla kent estetigine önem verirken dogal güzellikleri tahrip etmeyerek örnek bir belediyecilik sergilemektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimler sebebiyle vakif olarak hazirladigimiz 5 ana baslik altinda hazirlanan ‘ 2024 Eko Siyaset’ Belgesini Baskanimiz Mustafa Tutuk’a takdim ettik. Ayni zamanda ‘ Mekânsal Planlama Politika Notu ve Iklim Politika Notu’ kendisine vererek bizlere göstermis oldugu desteklerden dolayi kendisine tesekkürlerimizi ilettik” dedi.

“Yalova yemyesil olacak”

Baskan Tutuk, almis oldugu belgeler için tesekkür ederek, “ Yalova bizim sehrimiz. Yalova’miz için öncelikle herkesin TEMA Vakfi gönüllüsü olmasini talep ediyorum. Yalova sokaklarinda ve temsilcilik ofislerinde gönüllü görev yapan tüm vatandaslarima ben de tesekkür etmek istiyorum. Sehrimizin dogal güzelliklerini ve yesilini her daim koruyalim ve gözetelim. Bu dogrultuda yeni dönem de Yalova’miz için 10 bin agaç dikme projemiz ile sehrimize yukaridan bakildiginda yemyesil bir kent görünümü elde ederek dogayi koruyan ve güzellestiren belediyecilige örnek olmak istiyoruz” diye konustu.

Baskan Tutuk doga için daima gönüllü oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA