Esine 'Kahvehaneye Gidiyorum' Diyerek Evden Çikti Açiklamasi 11 Gündür Kayip

Sakarya’nin Hendek ilçesinde Ramazan’in ikinci günü iftarin ardindan esine ‘kahvehaneye gidiyorum’ diyerek evden ayrilan 65 yasindaki Necmi Taskin’dan 11 gündür haber alinamiyor. Ailesi, Taskin’in hayatindan endise ediyor.

Esine 'Kahvehaneye Gidiyorum' Diyerek Evden Çikti Açiklamasi 11 Gündür Kayip
Hendek ilçesi Köprübasi Mahallesi’nde yasayan Necmi Taskin (65), Ramazan’in ikinci günü iftarin ardindan, esine ‘kahvehaneye gidiyorum’ diyerek evden ayrildi. Daha sonrasinda kendisine bir daha ulasamayan esi Resmiye Taskin ve yakinlari durumu polis ekiplerine bildirdi. Her yerde aranan Taskin’dan herhangi bir ize rastlanmazken, ailesi ise hayatindan endise ediyor.

Hayatindan endise ediyoruz

Kayiplara karisan adamin esi Resmiye Taskin, “Esimin hayatindan endise ediyorum. Gören veya duyan olursa lütfen söylesin” derken, kardesi Aslan Taskin ise, “Ramazan’in ikinci günü iftardan sonra hanimina ‘kahvehaneye gidiyorum’ diyerek evden ayrilmis ve sonrasinda kendisinden bir daha da haber alamadik. Gereken yerlere basvurumuzu yaptik, karakol ve savciliga. Bir haber alamiyoruz, telefonundan sinyal gelmiyor, beklemedeyiz. Ulasamiyoruz kendisine, taniyan, gören bizlere lütfen ulassinlar. Merak içerisindeyiz, hayatindan endise ediyoruz. Bu zamana kadar hiç böyle bir sey olmamisti, bir yerlere giderken haber verirdi. Bu sefer bir çikti, bir daha geri dönüsü yok” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA