Bakan Yumakli Açiklamasi 'AK Parti Gelecek Nesiller Için Çalismistir'

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, “Gençlerimizin, çocuklarimizin gelecegimizin insasi için çalisacagiz. Çünkü AK Parti hiçbir zaman için gelecek seçimler için degil, gelecek nesiller için çalismistir” dedi.

Bakan Yumakli Açiklamasi 'AK Parti Gelecek Nesiller Için Çalismistir'
AK Parti Altindag Belediye Baskan adayi Veysel Tiryaki, Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde iftar programi düzenledi.

Programa Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli’nin yani sira Altindagli vatandaslar katildi.

Bakan Yumakli, yaptigi konusmada, “Cumhurbaskanimizin her zaman söyledigi ve bizlerin de siari olan. ‘Bizler sizlere efendi olmaya degil hizmetkar olmaya geldik. Bunun için gecemizi, gündüzümüze katiyoruz’” ifadesini kullandi.

Yerel yönetimler ile merkezi hükümetin uyumlu bir sekilde çalismasi gerektigini belirten Bakan Yumakli, “Çünkü eger o uyumlu, ahenkli çalisma olmazsa bir tarafi her zaman için eksik kaliyor. Bunu bugün gittiginiz Altindag’in mahallelerinde de gördük. Dün aksam Haymana’daydim. Haymana’da gördüm” diye konustu.



“AK Parti gelecek nesiller için çalismistir”

Gerçek belediyeciligin vatandasin yaninda olan AK Parti ile saglandigini ifade eden Bakan Yumakli, "Türkiye yüzyilini insa ederken çok kiymetli kardeslerim bütün Türkiye’nin ayni hisle, ileriye dogru gençlerimizin, çocuklarimizin gelecegimizin insasi için çalisacagiz. Çalismaya devam edecegiz. Çünkü AK Parti hiçbir zaman için gelecek seçimler için degil, gelecek nesiller için çalismistir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA