Avcilar'da Yanan Taksi Park Halindeki Otomobile Çarpti Açiklamasi Iki Araç Alev Topuna Döndü

Avcilar’da alev alev yanan ticari taksi, kendi kendine hareket ederek park halindeki otomobile çarpti. Iki araç alev topuna dönerken, yasanan o anlar cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Avcilar'da Yanan Taksi Park Halindeki Otomobile Çarpti Açiklamasi Iki Araç Alev Topuna Döndü
Olay, saat 17.30 siralarinda Avcilar Ambarli Mahallesi Marmara Sahil Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 34 TBU 47 plakali taksinin soförü Tamer Yavuz, müsterisini birakmak için sokak üzerinde durdu. Bir süre sonra Tamer Yavuz, araçtan duman geldigini görerek indi. Kaputu açtiktan bir süre sonra araç alev alarak yanmaya basladi.

Alev alev yanan taksi bir süre sonra kendi kendine hareket ederek park halindeki 59 FG 428 plakali otomobile çarpti. Taksideki alevler otomobile de siçrarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yanan iki araca da müdahale ederek söndürdü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken araçlarin alev alev yandigi o anlar ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu kameralariyla saniye saniye görüntülendi.

Yasanan olayla ilgili konusan taksi soförü Tamer Yavuz, “Müsterim vardi. Müsterimi birakacaktim. Araçtan duman çikmaya basladi.

Ben de araçtan inerek kaputu açtim. Müdahale etmek istedim. Çevredeki insanlar beni uyararak yardimci oldu. Araba yandiktan sonra kendi kendine bu araca vurdu. Herhangi bir yaralanan yok” dedi.

Kaynak: İHA