Tabarogullari Açiklamasi 'Birligin Gücüyle Yeni Ve Modern Bir Hekimhan'i Kuracagiz'

31 Mart yerel seçim çalismalarini sürdüren Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, “Birligin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan’i kuracagiz” dedi.

Tabarogullari Açiklamasi 'Birligin Gücüyle Yeni Ve Modern Bir Hekimhan'i Kuracagiz'
Hekimhan’in ilçe merkezi ve mahallerinde düzenledigi toplantilarla vatandaslarla bulusan ve sorunlarini dinleyen MHP’li Tabarogullari, “Hekimhanli kardeslerimiz artik Hekimhan’in çagdas modern ve yasanabilir bir ilçe olmasini arzuluyor. Sorunlari ve çözüm yollarini biliyoruz. Göreve geldigimiz gün Hekimhan’in degisimi baslayacak. Birligin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan’i kuracagiz” seklinde konustu.



“Yazik, gelismislikte Hekimhan gerilere düsmüs”

Türkiye’deki 973 ilçe arasinda gelismislik açisindan Hekimhan’in 721’nci siralara geriledigine dikkat çeken MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, “Bu kadar önemli maden yataklarina sahip olacaksiniz. Bu kadar önemli tarih ve doga güzelliklerine sahip olacaksiniz. Ancak gelismislik düzeyinde gerilere gideceksiniz. Yazik, Hekimhan bunu hak etmiyor. Hekimhanli kardeslerimiz de bu durumdan memnun degil. Biz önemli projelerimizle kisa sürede Hekimhan’i ayaga kaldiracagiz ve çagdas modern bir Hekimhan’i kurmanin adimlarini atacagiz. Hekimhan yarinlarda Malatya’nin istihdam açisindan en önemli çekim merkezi olacaktir. Binlerce insan Hekimhan’da yasamaya gelecek. Iste biz Hekimhan’i buna hazirlamak zorundayiz. Planlarimiz 100 bin nüfuslu bir Hekimhan’i kurmak üzerine. Egitim önceligimiz olmak üzere, yasam kalitesini artiracak sosyal projeleri çok hizli bir sekilde hayata geçirecegiz“ dedi.

Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan Tabarogullari, Güzelyurt, Sarikiz, Kocaözü ve Selimli mahallerinde vatandaslarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA