Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptigi Kiz Çocugu Metrelerce Savruldu, Kaza Ani Kamerada

Sultanbeyli’de annesiyle birlikte yolun karsisina geçmeye çalisan 5 yasindaki kiz çocuguna otomobil çarpti. Feci kaza ise bir bir is yerinin güvenlik kameralarina anbean yansirken, metrelerce havalanan kiz çocugu yere çakildi.

Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptigi Kiz Çocugu Metrelerce Savruldu, Kaza Ani Kamerada


Kaza, aksam saatlerinde Sultanbeyli’de Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde annesi ve kardesiyle yolun karsisina geçmeye çalisan 5 yasindaki A. M. S.’ye cadde üzerinde otomobil çarpti. Çarpmanin etkisile minik kiz çocugu metrelerce havalanarak yere çakildi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri minik kiz çocuguna ilk müdahaleyi olay yerinde gerçeklestirerek hastaneye kaldirirken, sürücü kaçti. Çalisma baslatan polis ekipleri, sürücü G.D.’yi gözaltina aldi. Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.

“Yetkililerin önlem almasi lazim”

Kazayla ilgili konusan mahalle sakini Muhammed Yavuz, “Biz de bu mahallede yasiyoruz, kazayi duyar duymaz büyük bir üzüntü duyduk. Islek cadde, çoluk çocuk annesinden kaçiyor. Böyle kötü bir durumla karsilasiyoruz. Benim de kiz çocugum var. Çocugun durumu agir, insallah iyilesir. Buna bir ’dur’ demek lazim. Her gün haberlerde görüyoruz. Caddeye bir kasis mi olur, hiz engelleyici mi olur ya da trafik lambasi mi olur... Yetkililerin buna bir ’dur’ demesi lazim.” diye konustu.

Kaynak: İHA