Özgür Özel Açiklamasi 'Hocanin Saginda Mansur Yavas, Solunda Ekrem Imamoglu Sen Neredesin?'; Ben De Tam Arkasindayim'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, Artvin Belediye Baskan adaylari Bilgehan Erdem’in sol omuzunda Ekrem Imamoglu’nun elinin sag omuzunda ise Mansur Yavas’in elinin olacagini belirterek "’Kardesim hoca önemli isler yapacak. Saginda Mansur Yavas, solunda Ekrem Imamoglu sen neredesin?’ Ben de tam arkasindayim" dedi.

Özgür Özel Açiklamasi 'Hocanin Saginda Mansur Yavas, Solunda Ekrem Imamoglu Sen Neredesin?'; Ben De Tam Arkasindayim'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, 31 Mart öncesi Dogu Karadeniz’deki ilk yerel seçim mitingini bugün Artvin’de yapti. Valilik önünde bulunan 15 Temmuz Milli Irade Meydaninda gerçeklestirdigi mitinge az sayida CHP’li parti bayragiyla katildi.

Seçim otobüsünden konusma yapan Özel, Artvin merkez ve ilçe belediye baskanlari için alanda bulunanlardan oy istedi.

"Eski partilime kötü söz söylemem ama parti aday yapinca çok iyi de yapmayinca kötü"

Özel, konusmasinin devaminda önceki dönem Millet Ittifaki belediye baskani olan ve 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’den aday gösterilmeyen Belediye Baskani Demirhan Elçin’in IYI Parti’den Belediye Baskan adayi olmasi konusuna degindi. Özel " ’Biz bir adayin yeniden aday olup olmamasina memnuniyet anketleriyle bakacagiz’ dedik. Bir anket gördük begenmedik, inanmadik bir daha baktik. Buraya ekipler yolladik. Sorduk sorusturduk dediler biraz yorgunluk var halkta biraz kirginlik var. Yeni bir enerji yeni bir nefese ihtiyaç var. Ricada bulunduk dedik ki tercihi siz yapin. Eski dosttan düsman olmaz. Eski partilime kötü söz söylemem ama parti aday yapinca çok iyi de yapmayinca kötü. Bu partiden birisi gider, o gidisin pesinden partiden hatri sayilir yada bir miktar, yada birazcik bile gidis olunca dersin yanlis yaptik. Ama görüyorum ki giden gidiyor ama Cumhuriyet Halk Partililer partisinin arkasindan kaya gibi duruyorsunuz” diye konustu.



"Sag omuzunda Mansur, sol omzunda Imamoglu, arkasinda ben"

CHP Genel Baskani Özgür Özel, konusmasi sirasinda Artvin Belediye Baskani adayi Bilgehan Erdem’i yanina alarak "Hocanin Artvin için yapacagi çok isi var. Artvin’in egitimde, ögretimde, çocuklar için, gençler için nasil bir proje gelistirirse, bakin hocanin iki omuzu var. Sag omuzunda bundan sonra Mansur Yavas’in eli olacak; size söz veriyorum. Sol omuzunda Ekrem Imamoglu’nun eli olacak; size söz veriyorum. ’Kardesim hoca önemli isler yapacak. Saginda Mansur Yavas, solunda Ekrem Imamoglu sen neredesin?’ Ben de tam arkasindayim” ifadelerini kullandi.

Genel Baskan konusmasinin ardindan il ve ilçe baskanlariyla seçim otobüsünden selfi çekerek Rize’nin Pazar ilçesindeki programi nedeniyle ilden ayrildi.
Kaynak: İHA