Otomobil Ile Yakit Tankeri Çarpisti, Sürücü Agir Yaralandi

Gaziantep’in Nurdagi ilçesinde otomobil ile yakit tankerinin çarpismasi sonucu otomobil sürücüsü agir yaralandi. Feci kaza, yakinlardaki bir is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Otomobil Ile Yakit Tankeri Çarpisti, Sürücü Agir Yaralandi
Feci kaza, dün sabah Osmaniye-Nurdagi kara yolu Kurudere Mahallesi yakinlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Türkan Y. yönetimindeki 01 ABU 10 plakali otomobil ile O.D. yönetimindeki 01 AOB 459 plakali yakit tankeri çarpisti. Kazanin ardindan çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yarali otomobil sürücüsü Türkan Y.’yi ilk müdahalenin ardindan Gaziantep Üniversitesi Sahinbey Arastirma ve Uygulama Hastanesine kaldirdi. Nurdagi Nurten Öztürk Ilkokulunda ögretmen olarak görev yaptigi ögrenilen yaralinin durumunun kritik oldugu ögrenildi.

Kaza ani kamerada

Feci kaza çevredeki bir is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, seyir halinde olan otomobil ile yakit yüklü tankerin çarpisma ani ve kaza sonrasi otomobilin metrelerce savrulmasi yer aldi.

Kaza ile ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA