Malazgirt'te Sehit Aileleri Ve Gaziler Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

MUS – Mus’un Malazgirt Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan sehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemegi verdi.

Malazgirt'te Sehit Aileleri Ve Gaziler Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsaminda Malazgirt Kaymakami Göksu Bayram’in da katildigi iftar yemeginde birlik ve beraberlik mesaji verildi.

Malazgirt Kaymakamligi, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ve Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü tarafindan sehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemegi verildi.

Malazgirt Kaymakami Göksu Bayram, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsaminda sehit aileleri onuruna verilen iftar yemeginde bir araya geldiklerini belirterek, “Allah birligimizi ve beraberligimizi daim etsin. Her zaman söylüyoruz ve her daimde söylemeye devam edecegiz, sehitler ve gazilerimiz bizim Türk halkinin en önemli degerlerindendir. Milli beraberlik ve kardeslik duygularimizin bütünlestigi bu önemli ve anlamli Ramazan ayinda hepinize saygilarimi sunuyorum” dedi.

Sehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemegine Kaymakam Göksu Bayram, Belediye Baskani Cengiz Altin, Jandarma Komutani Binbasi Kamil Incebacak, Malazgirt Müftüsü Memet Hakki Ayhan, Emniyet Müdürü Serhan Türk, kurum amirleri, sehit yakinlari, gaziler ve kurum amirleri katildi.

Program sonunda sehit aileleri ve gazilere çesitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA