Is Bankasi Ile Müsterileri Arasindaki Diyalog, Iscep Canli Görüsme Yeni Bir Boyuta Tasiniyor

Banka müsterileri, subelerindeki müsteri temsilcileriyle IsCep’ten mesajlasabiliyor, sesli ve görüntülü görüsme yapabiliyor, yazili talimatlarini dogrudan ileterek finansal islemlerini kolay, güvenli ve hizli sekilde tamamlayabiliyor.

Is Bankasi Ile Müsterileri Arasindaki Diyalog, Iscep Canli Görüsme Yeni Bir Boyuta Tasiniyor
Tüm temas noktalarindaki etkilesimi kolaylastirmak ve müsterilerinin bankacilik hizmetlerine ihtiyaç duyduklari anda ve yerde ulasmasini saglamak için yenilikçi çözümleri süreçlerine entegre eden Is Bankasi, Diyalog uygulamasini IsCep’te “Canli Görüsme” adiyla hayata geçirdi.

Is Bankasi bireysel ve ticari müsterileri, kendilerine atanan müsteri temsilcileriyle IsCep’ten “Bize Ulasin” menüsü altindaki “Canli Görüsme” ekranindan sohbet baslatarak mesajlasabiliyor, sesli ve görüntülü görüsme yapabiliyor. Müsteriler görüsme sirasinda yazili talimatlarini dogrudan ileterek finansal islemlerini kolay, güvenli ve hizli sekilde tamamlayabiliyor. Müsterilerin ihtiyaçlari dogrultusunda subeler, bölgeler ve Genel Müdürlügün farkli disiplinlerinde görev alan çalisanlar da grup sohbetine dâhil olabiliyor. Müsteri temsilcilerinin isyeri disinda bulundugu durumlarda, müsterilerden gelen mesajlarin subedeki farkli bir çalisana yönlendirilmesi de saglaniyor.

IsCep Canli Görüsme, müsterilere zaman kazandirmanin yani sira subeye gitme imkâni bulunmayan veya yurt disinda yasayan müsteriler için de hiz ve kolaylik sagliyor. Mesajlasma, sesli ve görüntülü görüsme sohbetleri kayit altinda tutularak hem müsteri temsilcileri hem de müsteriler açisindan güvenlik endisesi ortadan kaldiriliyor.

Sube çalisaniyla müsteri arasinda canli görüsme saglayan ilk uygulama

Is Bankasi Genel Müdür Yardimcisi Sezgin Lüle, uygulamaya iliskin açiklamasinda, ülkemizde bir mobil bankacilik uygulamasi içerisinde sube çalisani ile müsteri arasinda canli görüsme olanagi sunan ilk uygulama olan Diyalog’un 2023 yili son çeyreginde öncelikle Is Bankasi çalisanlarinin kullanimina açildigini belirtti.

“Her yerde bankacilik” vizyonu dogrultusunda müsterilerin ihtiyaçlarini en hizli ve kolay sekilde karsilayacak yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak müsterilerinin hayatlarina dokunmaya devam ettiklerini vurgulayan Lüle, söyle dedi: “Dijitallesmedeki hiz her geçen gün daha da artiyor ve bireyler yeni teknolojilere hizla adapte oluyor. Buradaki ivme bizleri çitayi hep daha yukarilara tasima konusunda tesvik ederken, ayni zamanda müsterilerimizin daha ergonomik ürün ve hizmetleri tercih etmelerini beraberinde getiriyor. Mobil bankaciligin artik ana temas noktasi haline geldigi günümüzde biz de beklentileri artan müsterilerimizin degisen ihtiyaçlarini onlara zaman kazandiran, hizli çözümler sunan yenilikçi ürünlerle karsiliyoruz.”
Kaynak: İHA