Baskan Adayi Yazici Gece Çalisanlari Ziyaret Etti

Mugla’nin Marmaris ilçesi Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici, seçim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Dün gece Marmaris’te mesai yapan görevlileri ziyaret eden Yazici, "Baskanligimiz döneminde ilçemizde gece çalisan ve ekmeginin pesinde olan her vatandasimizin sik sik yaninda olacagiz" dedi.

Baskan Adayi Yazici Gece Çalisanlari Ziyaret Etti


31 Mart yerel seçimlerine günler kala adaylarin seçmen ile temaslari ve projelerini anlatmalari devam ediyor. Bu süreçte gece gündüz vatandas ile sik sik bir araya gelen Baskan adayi Serkan Yazici, gün içinde ve aksamlari ilçenin farkli noktalarinda gece, gündüz çalisan meslek gruplari ile bir araya gelerek projelerini anlatiyor. Gece açik olan firinlari, benzin istasyonlarini, hastaneleri, karakolu ve taksi duraklarini gezerek herkesin gönlünü kazanan Yazici ’Gecesiyle, gündüzüyle; Sen, Ben, Biz’ diyerek Marmaris’in her saat yasayan bir olmaya devam edecegini belirtti.



Cumhur ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici, "Gece çalisan vatandaslarimizi ziyaret ettik. Emniyet güçlerimize, acil servis görevlilerine, benzin istasyonu çalisanlarina, nöbetçi eczanelere, firincilarimiza, lokantalarimiza, bekçilerimize, taksici esnaflarimiza iyi çalismalar diledik. Sehrül- Emin demek; mesuliyetindeki ilçenin 24 saatinde her vatandasinin yaninda olmak, her birinin derdiyle ilgilenmek demektir. Biz de bu anlayisla sadece gündüz degil gece de çalisacagiz. Baskanligimiz döneminde ilçemizde gece çalisan ve ekmeginin pesinde olan her vatandasimizin sik sik yaninda olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA