Bagcilar'da Kadin Muhtar Adayina 4 Gün Içinde Ikinci Kez Silahli Saldiri

Bagcilar Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 adayin yaristigi muhtarlik sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan büyük panik yasadi. Adan’in seçim ofisi olarak kullandigi yere kimligi belirlenemeyen sahislar tarafindan ikinci kez silahli saldiri düzenlendi. Ilk seferde fiziksel bir zarar görmedigini belirten kadin aday saldirilarin tekrarlanmasindan endise ediyor.

Bagcilar'da Kadin Muhtar Adayina 4 Gün Içinde Ikinci Kez Silahli Saldiri
Olay saat 22.00 siralarinda Bagcilar Yavuz Selim Mahallesi 1063. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yavuz Selim Mahallesi muhtar adaylarindan biri olan Münevver Adan, seçim yarisinin sonuna gelinirken 4 gün arayla ikinci kez silahli saldiriya ugradi. Son yasanan olaydan yaklasik 4 gün önce gece saatlerinde yine ayni kisiler oldugundan süphelenilen sahislarin, Adan’in seçim ofisi olarak kullandigi yerin önüne gelerek 5 el ates ettigi ögrenildi. Kadin aday Münevver Adan ve yakinlari saat 22.00 siralarinda gerçeklesen silahli saldiri nedeniyle büyük panik yasadi. Plakasiz bir motorla gelerek ates eden yüzü kapali sahislarin kimligi belirlenemedi.

Saldirinin dört gün içerisinde ikinci kez tekrarlandigini ve kendilerini korkutmak amaçli yapildigini belirten Münevver Adan, “Yavuz Selim Mahallesi muhtar adayiyim. Çalismalarima devam ediyorum. Yaklasik 4 gün önce büronun önünde havaya 5 el ates ettiler. Bugün tekrar havaya ates ettiler. Sanirim bizi korkutmak amaciyla yapiyorlar. Kim olduklarini bilmiyoruz. Benimle birlikte 3 aday var, bunu yapan adaylardan biri. Polis ekipleri geçen gün çalisma yürüttü ancak plaka yok ve kafalarinda kask oldugu için bir sey bulamadilar. Tutanaklarimiz var. Bugün de geldiler ve tutanak tuttular. Sözlü bir tehdit de ulasmadi. Geçen sefer de saat 02.00 civarlariydi, havaya 5 el ates edip gittiler. Büroya bakarak havaya ates edip gidiyorlar. Biz bunun nedenini anlayamadik, bir can güvenligimiz yok” ifadelerini kullandi.

Can güvenliginden endise ettigini belirten Adan, sahislarin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA