Kdzoff Üyelerinden Ihtiyaç Sahiplerine Destek

Kdzoff Spor Kulübü, her yil Ramazan ayinda gerçeklestirdigi geleneksel yardim etkinligiyle, topluma destek olmaya devam ediyor. Kulüp, sadece üyelerinin katkilariyla hayata geçirdigi bu önemli sosyal sorumluluk projesiyle, bes yildir ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Kdzoff Üyelerinden Ihtiyaç Sahiplerine Destek
Ramazan ayinin bereketini ve paylasma ruhunu en iyi sekilde yansitan bu etkinlikte, Kdzoff Spor Kulübü, sadece karda kista mahsur kalanlara degil, toplumun her kesimine destek elini uzatiyor.

Kulüp Baskani Fatih Malhatun "Biz, kulüp olarak sadece spor alaninda degil, toplumun her alaninda var olmaya ve katki saglamaya inaniyoruz. Ramazan ayi, bu anlamda bizim için bir firsat. Her yil oldugu gibi bu yil da elimizden geldigince ihtiyaç sahiplerine yardim etmeye çalisiyoruz” dedi.

Kdzoff Spor Kulübü, sadece Ramazan ayinda degil, yil boyunca topluma destek olmaya devam ediyor. Kulüp yetkilileri, "Toplumumuzun her zaman yaninda olmak ve onlara destek saglamak, bizim için bir görevdir. Bu görevi layikiyla yerine getirmek için çalismalarimizi sürdürecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA