Gürsu'ya Yeni Bir Spor Tesisi Kazandirildi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptigi yatirimlar çerçevesinde Ipekyolu Mahallesi’ne bir spor tesisi kazandirdi.

Gürsu'ya Yeni Bir Spor Tesisi Kazandirildi
Gürsu Belediyesi, spor yatirimlarina hiz kesmeden devam ediyor. Daha önce basketbol sahasi kazandirilan Ipekyolu Mahallesi’ne bu kez de spor tesisi kazandirildi. Yaklasik 4,5 milyon liralik yatirimla hayata geçirilen tesiste mahalle gençleri sporlarini yapip, sosyallesecek.

Gürsu Belediyesi’nin eczane, firin, pastane, zincir market, kafeterya, lokanta, nalbur, berber gibi ihtiyaç noktalarini kazandirdigi Ipekyolu Mahallesi’nde; sirasiyla doktor sorunu, güvenlik sorunu, çözüldü. Yaklasik 2 milyon 500 bin lira maliyetle oyun gruplari kuruldu, parklara yatirim yapildi.

Gençlerin basketbol sahasi istegine 1 milyon 750 bin liralik yatirimla yanit veren Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik bu kez de mahalle halkina bir spor tesisi kazandirdi.

Açilista konusan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “ Tesisimiz hayirli ugurlu olsun. Mahalleye geldigimizde halkimizla yakin temasta bulunuyoruz. Bugün benden bir cami çay ocagi talepleri oldu. Seçim telasindan hemen sonra hizla yapacagiz. Orman masasi isteyenler oldu. O talep de basimizin üzerine. Ben bir müjde de bu tesisimizle alakali vermek istiyorum. Gençler bu tesisi görünce bir de sosyal bir kafe istediler. Onu da is planimiza aldigimizi belirtmek isterim. Hayirli ve ugurlu olsun insallah” dedi.

Kaynak: İHA