IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'un Geleceginden Çalinan 5 Yili Hep Birlikte Telafi Edecegiz'

IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Bagcilar Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Giresun Hemsehri Iftari’ programinda vatandaslarla bir araya geldi. Programda konusan Kurum, “Hepimizin gönlünde, hepimizin kalbinde, yüreginde Istanbul sevdasi var. 1 Nisan’dan sonra Istanbul’u hak ettigi hizmetlere, hak ettigi projelere hep birlikte kavusturacagiz. Istanbul’un geleceginden çalinan 5 yili hep birlikte telafi edecegiz” dedi.

IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'un Geleceginden Çalinan 5 Yili Hep Birlikte Telafi Edecegiz'
Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum, Bagcilar Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Giresun Hemsehri Iftari’ programinda vatandaslarla bir araya geldi. Programa Murat Kurum’un yani sira Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, AK Parti Bagcilar Ilçe Baskani Rüstem Tüysüz, Giresun Federasyonu Genel Baskani Muhterem Memis, Bagcilar Giresunlular Dernek Baskani Ziya Yilmaz ve çok sayida vatandas katildi.

Programda ilgiyle karsilanan Kurum, vatandaslarla sohbet edip hatira fotografi da çektirdi.

“Görüyoruz ki milletimiz sehrini degil, söhretini düsünenlere bay bay demeye hazirlaniyor”

Programda konusan Sanayi ve Teknoloji Bakani Kacir, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye’ye her alanda asirlik hizmetler yaptik. Çesitli hizmetlerle Türkiye’yi bastan basa eserlerle donattik. Her daim milletimizin kuvvetli destegini gördük. Milletimiz her daim eser siyasetinden, hizmet siyasetinden yana tavrini ortaya koydu. Görüyoruz ki milletimiz sehrini degil söhretini düsünenlere bay bay demeye hazirlaniyor. Görüyoruz ki milletimiz afette selde yaninda olmak yerine tatile gidenleri uzun bir tatile göndermeye hazirlaniyor. Istanbul’da Murat Kurum baskanimizla, Bagcilar’da Abdullah Özdemir baskanimizla ve Türkiye’nin her yerinde Cumhur Ittifaki kadrolarimizla 1 Nisan sabahindan itibaren hizmet yolunda kosmaya devam edecegiz” dedi.



“Istanbul’un geleceginden çalinan 5 yili hep birlikte telafi edecegiz”

Programda konusan IBB Baskan Adayi Kurum ise, “Giresun, Karadeniz’in incisi. Dogasi ayri bir güzel, tarihi ayri bir güzel. Camileri, hanlari, hamamlari ayri bir

güzel. Zor gününde Giresun’un çagrisina kostuk, Giresun’un yaralarini birlikte sardik. Giresun’da sel felaketi oldugunda selden etkilenen ilçelerimizi yeniden insa etmek için gece gündüz mücadele ettik. Giresun’un yarasi bizim yaramiz, derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir. Tam 72 gündür Istanbul’umuzun hizmetine kosturuyor, Istanbul’umuzun sokaklarini karis karis dolasiyoruz. Hayallerimizi, sevdamizi, askimizi vatandaslarimizla paylasiyoruz. Hepimizin gönlünde, hepimizin kalbinde, yüreginde Istanbul sevdasi var. 1 Nisan’dan sonra Istanbul’u hak ettigi hizmetlere, hak ettigi projelere hep birlikte kavusturacagiz. Istanbul’un geleceginden çalinan 5 yili hep birlikte telafi edecegiz. Istanbul’a el uzatmayanlara 31 Mart’ta artik dur diyecegiz” dedi.



“Hemsehrilerimizi hem yalanlardan hem de trafik çilesinden tamamen kurtaracagiz”

“31 Mart gecesi, yeni bir Istanbul’un müjdecisi olacak” diyen Kurum, sözlerini söyle sürdürdü:

“31 Mart gecesini hep birlikte Istanbul’un bayrami haline getirecegiz. Istanbul’un her sokaginda sevinç olacak. Umut mesaleleri yanacak. Esas bayrami, 1 Nisan’dan sonra yapacagimiz çalismalarin meyvesini almaya baslayinca yasayacagiz. Istanbul’un 39 ilçesinde insa edecegimiz güvenli yuvalarimiz yükseldikçe, sevincimiz daha da artacak. Istanbul’u afetlere karsi daha dirençli hale getirmek, olasi bir depremi en az hasarla atlatabilmek için tüm çalismalarimizi yaptik. Kentsel dönüsümdeki adimlarimizi hizlica atacagiz. Istanbul’umuzda yüzbinlerce yuvamizi nasil dönüstürdüysek simdi de 650 bin yeni konutumuzu yapacagiz. Istanbullularin, annelerimizin, evlatlarimizin, ailelerimizin evlerinde huzur ve güvenle yasamasi için canla basla çalisacagiz. Istanbul’un trafik çilesini, ulasim sorununu da çözüme kavusturmak için hizla harekete geçecegiz. Yeni metro hatlariyla, iki yakaya yapacagimiz tünellerle, kavsaklarla, otoparklarla, yeni otobüs ve metrobüs hatlariyla Istanbullu hemserilerimizi hem yalanlardan hem de trafik çilesinden tamamen kurtaracagiz. Bu seçim iki zihniyet arasinda gerçeklesecek. Bu seçimde ya sagliksiz binalarda deprem korkusuyla beklemeyi, ya da kentsel dönüsümle huzur içinde yasamayi seçecegiz. Ya trafik çilesini yasatanlari ya da bizim gibi çilesiz Istanbul vaat edenleri seçecegiz. Ya bu milletin kaynaklarini çarçur edenleri ya da bizim gibi Istanbul’a her alanda 350 milyar lira yatirim yapanlari seçecegiz.”

“Nisan gelecek, dertler bitecek”

Bütün Istanbullulara söz verdigini dile getiren Kurum, “Bu kardesiniz reklam degil, gerçek belediyecilik yapacak. Haksizliktan yana degil, adaletten yana olacak. Ayri gayridan degil, esitlikten yana olacak. Öngörüsüz degil, daima vizyoner olacak. Kibirli degil sefkatli olacak. Zorlastirmayacak kolaylastiracak. Milletin degerlerine daima saygili olacak. Bakariz degil, yapariz diyecek. Gelecegini degil, geleceginizi düsünecek. Asla hesap yapmayacak, gerektiginde hesap verecek. Gerekenleri degil, fazlasini yapacak. Koltuguna degil, Istanbul’a bagli olacak. Bahane degil, çözüm üretecek. Daima yapan, daima üreten tarafta olacak ve bu sehre kazandirdigi her hizmetten sonra yediden yetmise tüm Istanbullularin hayir dualarini alacak. Hep birlikte diyoruz ki geliyoruz iste halkin gücüyle. Yapacak is çok, baska Istanbul yok. Nisan gelecek, dertler bitecek. Bir muradi var bu sehrin, yüzler gülecek” diyerek konusmasini tamamladi.

“Murat Kurum baskanimiz Bagcilar’i IBB’nin katkilariyla donatacak”

Programda konusan Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ise, “31 Mart’ta Bagcilar’daki seçimlerde Giresunlu hemsehrilerimiz sancagi her zaman en önde tutan hemsehrilerimiz olacaktir. Bu seçimlerde sizlerin destegiyle Bagcilar’da büyük bir rekoru gerçeklestirecegimizi özellikle ifade etmek istiyorum. Bagcilar’imizdaki basarinin çitasi ne kadar önemliyse Istanbul’daki seçimlerin sonucu kat ve kat daha önemlidir. Biz Bagcilar’imiza ne yapiyorsak IBB’nin Bagcilar adina aldigi bütçenin tam bes kati, Murat Kurum baskanimiz IBB’nin katkilariyla simdiye kadar yaptigimiz 5 kati eserle Bagcilar’i donatacak” dedi.

Kaynak: İHA