Büyüksehir Ekipleri Turizmin Kalbindeki Yollari Yeniliyor

Turizm sezonun baslamasina az bir süre kala kent genelinde yol yatirimlarina ara vermeden devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, turistlerin yogun olarak kullandigi Kusadasi ilçesi Agaçli Mahallesi’nin yollarini yeniliyor.

Büyüksehir Ekipleri Turizmin Kalbindeki Yollari Yeniliyor
Yol yatirimlari Aydin’in dört bir yaninda devam ederken, planlamalar dahilinde Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Fen Isleri Dairesi Baskanligi yol yapim ekipleri, Söke ile Kusadasi ilçelerini birbirine baglayan ve turistlerin yogun olarak kullandigi Agaçli Mahallesi yolunda hummali bir çalisma yürütüyor. Fen Isleri ekipleri, turizm rotasi olma özelligini tasiyan yolun 28 bin metrekarelik bölümünde asfalt serimi için çalisma gerçeklestiriyor. Ekipler, asfalt seriminin tamamlanmasinin ardindan serit çizgilerinin çekilmesi ve yol isaretlemelerinin yapilmasi ile çalismalarini tamamlayarak daha güvenli ve konforlu hale getirilen yolu vatandaslarin kullanimina sunacak. Agaçli Mahallesi yolunun geri kalan bölümünde yatay ve düsey düzenlemeler yapilarak çalismalar tamamlanacak.

Aydin’in dört bir tarafinda yatirimlar yapmayi sürdüreceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, "Yol yatirimlarimiz planlamalar dahilinde durmaksizin devam ediyor. Vatandaslarimizin en iyiyi hak ettigini bilerek yol yapim ve yenileme çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyor, hemsehrilerimize daha yasanilabilir bir kent sunuyoruz, Aydinimizin degerine deger katiyoruz " ifadelerini kullandi.

Vatandaslar, yapilan hizmetlerden oldukça memnun olduklarini belirtti ve hizli, planli ve koordineli bir sekilde sürdürülen çalismalar için Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA