Simav'da Mukabele, Yatsi Ve Teravih Namazina Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alisveris

Kütahya’nin Simav ilçesi Nasa beldesi Büyük Camiinde açilan Cami Market’in mukabele, yatsi ve teravih namazina gelen çocuklara ücretsiz alisveris imkani sunuldugu bildirildi.

Simav'da Mukabele, Yatsi Ve Teravih Namazina Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alisveris
Ilçe Müftülügüne bagli Nasa beldesindeki Büyük Camide her sene oldugu gibi mukabele, yatsi ve teravih namazina katilan, oruç tutan ögrencilere hizmet vermeye yönelik hazirlanan "Cami Market" açildi. Mukabele, yatsi ve teravih namazina gelen günlük ortalama 35 kiz ve 33 erkek ögrenciye haftanin belirli günleri Cami Marketten ücretsiz alisveris imkani sunuluyor.

Konuyla ilgili bir açiklama yapan Nasa Büyük Camii Din Görevlisi Zafer Demircan: "Amacimiz çocuklarimiza camiyi sevdirmek, namaz suuru kazandirmak, imanli, ahlakli bir nesil yetistirmektir. Camii Market’i de bu amaca ulasmak için bir vesile olarak kurduk ve yillardir ücretsiz bir sekilde gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Camii Marketimizde eksilen ürünler hayirsever kardeslerimizin destegi ile tekrar tamamlaniyor. Cami Marketimize maddi ve manevi katkida bulunan, bulunmaya devam eden bütün hayirsever kardeslerimizden Allah razi olsun" dedi.

Kaynak: İHA