Gençlik Ve Spor Bakani Bak, Bahçelievler'de Iftar Programina Katildi

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, “Gençlik ve Spor Bakanligi olarak Bahçelievler’imize hizmetler getirdik ortak tesisler yaptik. Istanbul’un her yerine Türkiye’nin dört bir yanina eserler ortaya koyduk. Türkiye’de Recep Tayyip Erdogan önderliginde bir spor devrimi yasanmaktadir” dedi.

Gençlik Ve Spor Bakani Bak, Bahçelievler'de Iftar Programina Katildi
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Bahçelievler’de bulunan Kongre Merkezi ve Nikah Sarayi’nda düzenlenen Karadeniz Sivil Toplum Kuruluslari (STK) ile Geleneksel Iftar Bulusmasi’na katildi.

Programa Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir ve çok sayida vatandas katildi.



“Türkiye’de Recep Tayyip Erdogan önderliginde bir spor devrimi yasanmaktadir”

Programda konusan Bakan Bak, "31 Mart’ta hep birlikte sandiga gidecegiz. Gençlik ve Spor Bakanligi olarak Bahçelievler’imize hizmetler getirdik ortak tesisler yaptik. Istanbul’un her yerine Türkiye’nin dört bir yanina eserler ortaya koyduk. Türkiye’de Recep Tayyip Erdogan önderliginde bir spor devrimi yasanmaktadir. Türkiye’nin her yerinde stadyum, salonlariyla, havuzlariyla her nokta eserleriyle bir spor devrimi vardir. Istanbul’u ayaga kaldiran 1994’te geldiginde çöp, çukur, çamur içerisinde olan Istanbul’u ayaga kaldiran Recep Tayyip Erdogan’dir. Oradan Iktidara yürüyen Recep Tayyip Erdogan’dir. Bahçelievler’de Hakan Bahadir ile yola devam” seklinde konustu.



“Biz 5 yil boyunca burada ayni Cumhurbaskanimiz gibi bizde Bahçelievler’de kimseyi ayirmadan hizmet ettik”

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir ise, “Biz 5 yil boyunca burada ayni Cumhurbaskanimiz gibi 783 bin kilometrekare 85 Milyon insani ayirmadan hizmet etigi gibi bizde Bahçelievler’de kimseyi ayirmadik. Hiçbir partiyi dislamadik. Bir hizmetimizde bir belediye geldiginde sen hangi partilisin demedik. Herkes hangi parti ve düsünceden olursa olsun devletin belediyenin karsisinda esittir. 5 yilda Bahçelievler’de neler yapildi. Gençlere yaslilara deger verildi mi? Sosyal tesisler yapildi mi? Sosyal tesislerimiz begendiniz mi?" dedi.

Kaynak: İHA