Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Rüzgari Bütün Türkiye'de En Güçlü Sekilde Esiyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, üye sayilarinin bugün itibariyle 475 bine ulastigini belirterek, "Dogusuyla batisiyla tüm Türkiye Yeniden Refah diyor. Yeniden Refah rüzgari bütün Türkiye’de en güçlü sekilde esiyor" dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Rüzgari Bütün Türkiye'de En Güçlü Sekilde Esiyor'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin düzenledigi mitinge katilmak üzere Van’a geldi. Kentin Besyol Meydani’nda düzenlenen mitingde konusan Erbakan, merhum liderleri Necmettin Erbakan’in Dogu ve Güneydogu Anadolu bölgesinin insanina ayri bir sefkat ve merhamet gösterdigini hatirlatti. Yine merhum Erbakan’in "Türk’ü Kürt’ten, Kürt’ü Türk’ten ayirirsan ortada ne Türk kalir, ne de Kürt kalir. Ama Türk ve Kürt bir olursa karsisinda ne Amerika, ne Israil durabilir" sözünü dile getiren Erbakan, "Mücahitler yuvasi, imanli, inançli insanlarin diyari Van’imizda merhum liderimiz Erbakan hocamizi bir kez daha rahmetle aniyoruz. Onun bu sözleri sadece sözde kalmadi. Yapmis oldugu fabrikalar, hizmetler sadece Van’da degil, Cizre’de azot sanayi, Diyarbakir’da Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN), Ergani’de çimento fabrikasi, Mus’ta seker fabrikasi, bu bölgede üretime yönelik issizligin önlenmesine yönelik bir çivi çakilmissa bunun altinda Erbakan Hocamizin milli görüsün imzasi var. Allah gani gani rahmet eylesin. 200’den fazla sanayi tesisinin temeli atildi. 70’ten fazlasi bütün engellemelere ragmen hizmete sokuldu. Iste bu ruh milli görüs ruhudur. Diyarbakir’inda 10 bin insanin çalisacagi TEMSAN Fabrikasi’ni kurdu. Bugüne kadar o hamleler darbelerle, engellemelerle akamete ugratilmasaydi bugün Van’in da Diyarbakir’in da Bingöl’ün, Bitlis’in, Mus’un da Hakkari’nin de ne halde olacagini gelin siz düsünün" diye konustu.



"Milli görüs mayasiyla çare olacagiz"

Türkiye’de 85 milyona hizmet etmek, maddi ve manevi kalkinma hamlelerini hayata geçirmek için merhum liderleri Erbakan’in anlayisiyla yola devam ettiklerini dile getiren Erbakan, "Sizler de yillar boyu 40 seneden fazla Erbakan hocamizin milli görüsünü bagriniza bastiginiz gibi bugün de Yeniden Refah Partimizi ve bizleri bagriniza basiyorsunuz. Biz de Erbakan hocamiz gibi sizlere hizmetkâr olacagiz. O kalkinma hamlelerini, o projeleri yeni dönemde Yeniden Refahla hayata geçirecegiz insallah. Erbakan hocamiz döneminde oldugu gibi bugün de makam ve koltuk için degil, Allah rizasi için çalisan kadrolarimiz hazir elhamdülillah. Bu bölge halkini aynen yillar boyu Erbakan hocamizin yaptigi gibi Türk’üyle, Kürt’üyle, Arap’iyla bagrimiza basacagiz. Hiçbir ayrim gözetmeksizin bu bölge insani kalkinsin, issiz kalmasin, alim gücü ve refah seviyesi arttirilsin. Iste bunun için 81 ilimize yüzlerce projemizi hayata geçirecegiz. Milli kaynak paketleriyle kaynak üretecegiz. Aynen Erbakan hocamizin basbakanliginda oldugu gibi tek bütçeyle israfi önleyerek, faizden milyarlarca dolari kurtaracagiz. Bu milletin alim gücünü, refah seviyesini ve yasam kalitesini arttiracagiz. Issizlige, fakirlige, yoksulluga, açliga insallah milli görüs mayasiyla çare olacagiz" seklinde konustu.



"Seçimlerde oylarini arttiracak tek parti Yeniden Refah Partisidir diyorlar"

Yeniden Refah Partisinin üye sayisinin bugün itibariyle 475 bine ulastigini ifade eden Erbakan, sunlari kaydetti:

"Bugün Türkiye’de bu hizla büyüyen baska bir parti yok. Günde 2 bin 500, ayda 75 bin üye ve adim adim geldik 500 bine dayandik. Cenabi Allah bereketini arttirsin. Millet Yeniden Refah diyor, meydanlar, caddeler, sokaklar Yeniden Refah diyor. Dogusuyla batisiyla tüm Türkiye Yeniden Refah diyor. Yeniden Refah rüzgari bütün Türkiye’de en güçlü sekilde esiyor elhamdülillah. Seçimlerde oylarini arttiracak tek parti Yeniden Refah Partisidir diyorlar. Kim söylüyor bunu? Ben söylemiyorum. Gazeteciler, anket firmalari, siyaset bilimciler, yorumcular hatta rakip siyasi partilerdeki temsilciler söylüyor."

Erbakan, partisinin adaylarini tanitarak destek istedi.
Kaynak: İHA