Esenyurt'ta Dehset Anlari Kamerada... Husumetlisine Böyle Kursun Yagdirdi

Esenyurt’ta bir magazada husumetli kisiler arasinda çikan tartismada sahislardan biri digerine silahla defalarca ates etti. Olay sonrasi saldirgan kaçarken, agir yaralanan sahis ise hastaneye kaldirildi. Yasanan dehset anlari güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, 14 Mart Persembe günü Esenyurt Pinar Mahallesi 19 Mayis Bulvari üzerinde bulunan bir magazada meydana geldi. Iddiaya göre aralarinda husumet ve alacak-verecek meselesi olan Nurullah T. ve Hebun A. sokak üzerinde tartismaya basladi.

Bir süre sonra tartisma büyürken Nurullah T., kaçarak yol üzerinde gördügü magazaya korunmak için girdi. Daha sonra içeri Hebun A. da girerken taraflar arasindaki gerginlik büyüdü. Magazadaki vatandaslar ikiliyi ayirmaya çalisirken Hebun A. eline aldigi silahi husumetlisine dogrulttu. Korkuya kapilan Nurullah T., kasa tezgahinin arkasina kaçarak gizlendi. Silahi ile tezgaha yaklasan Hebun A., vatandaslarin gözü önünde husumetlisine defalarca ates etti. Dehset anlari sonrasi Hebun A., olay yerinden kaçarak kayiplara karisirken, yerde agir yaralanan adami gören magaza içindeki bir kadin, korku ve panik içinde çiglik atmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan Nurullah T., saglik ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Magazaya gelen polis ekipleri ise konuyla ilgili inceleme yaparken, emniyet güçlerinin kayiplara karisan Hebun A.’yi arama çalismalari devam ediyor. Yasanan tartisma ve ardindan meydana gelen silahla dehset anlari ise magazanin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.
Kaynak: İHA