Çameli Gençlik Merkezinin 2 Kati Gençlik Spor Ve Kütüphaneye Tahsis Edildi

Çameli Belediyesi ve Spor Toto Genel Müdürlügü’nün katkilariyla yapilan Çameli Gençlik Merkezinin iki kati Gençlik Spor ve kütüphaneye tahsis edildi.

Çameli Gençlik Merkezinin 2 Kati Gençlik Spor Ve Kütüphaneye Tahsis Edildi


Çameli mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan ve tahsisi Çameli Belediyesi adina yapilmis bulunan binanin zemin kati, Gençlik ve Spor Bakanligi adina Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne Gençlik Merkezi olarak kullanilmasi için verildi.

Çameli Belediyesi ve Spor Toto Genel Müdürlügü’nün katkilariyla yapilan binaya kullanim hakki verilmesi için Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ile Gençlik ve Spor Müdürü Il Ömer Ilman arasinda protokol imzalandi. Ayni zamanda söz konusu tasinmazin 1. katinin ise Çameli Ilçe Halk Kütüphanesi olarak Kültür ve Turizm Bakanligi’na kullanim hakkinin verilmesi için Belediye Baskani Cengiz Arslan ile Kültür ve Turizm Il Müdürü Turhan Veli Akyol tarafindan protokol imzalandi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman le Kültür ve Turizm Il Müdürü Turan Veli Akyol, saglanan imkan dolaysiyla Belediye Baskani Cengiz Arslan’a gençlere ve kültürel degerlere verdigi önem için tesekkür etti.

Yapilan tahsislerin Çameli halkina ve kurumlara hayirli olmasini dileyen Belediye Baskani Cengiz Arslan, "Çameli Gençlik Merkezi protokol törenimize katilan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman ile Kültür ve Turizm Il Müdürü Turhan Veli Akyol, kiymetli protokol üyelerimize, belediye meclisi üyelerimiz ve belediye meclisi üyesi adaylarimiza, muhtarlarimiza ve misafirlerimize katilimlari için tesekkür ederiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA