Baskan Faruk Özlü Yeni Galericiler Sitesi Için Söz Verdi

Düzce Galericiler Sitesi’nin iftarina konuk olan Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, modern bir galericiler sitesi sözü verdi. Ardindan TSO iftarinda sehrin ticaret ve sanayi erbabi ile bir araya gelen Özlü, temiz siyaset vurgusu yaparak, “Burasi küçük bir sehir. Dilimizin temiz olmasi lazim. Temiz bir siyaset, temiz bir dil kullanacagiz” dedi.

Baskan Faruk Özlü Yeni Galericiler Sitesi Için Söz Verdi
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, Düzce Otomobil Saticilari Dernegi Baskani Sezer Dur tarafindan düzenlenen iftar davetine konuk oldu. AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti Düzce Il Baskani Hasan Sengüloglu’nun da katildigi davette, dernek üyeleri ve galericiler sitesi esnaflari ile bir araya gelen Özlü, burada yaptigi açiklamada, yeni bir galericiler sitesi sözünü yineledi. Ocak ayinda Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti Düzce Il Baskani Hasan Sengüloglu ile Düzce Galericiler Sitesi’ni ziyaret ettiklerini ve yeni bir site yapimini gündeme aldiklarini ifade eden Özlü, “Orada yaklasik 19 dönümlük bir hazine arazisi var. Onu makul sartlarla Milli Emlak’tan insallah alacagiz. Modern sanayi sitesi yaptigimiz gibi oraya sizler için bir site yapacagiz. Sözümüzün arkasindayiz. Insallah bunu hep beraber gerçeklestirecegiz. Orasi modern tertemiz, piril piril bir galericiler sitesi olacak” seklinde konustu.

Özlü konusmasinin ardindan ise buradan ayrildi.

“Düzce küçük bir sehir, dilimizin temiz olmasi lazim”

Baskan Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi iftarina da konuk oldu. TSO Baskani Erdogan Biyik ve Meclis Baskani Tanju Acar tarafindan karsilanan Özlü, burada yaptigi konusmada, 31 Mart seçimlerinin Düzce’nin gelecegi için öneminden söz ederken, temiz siyaset ve temiz dil vurgusu yapti.

Yaklasik 5 yildir dogdugu ve büyüdügü sehirde belediye baskanligi yaptigini kaydeden Özlü, “Atalarimin, dedelerimin de mezarlarinin bulundugu bir sehirdeyim. Arastirdim, sordum. 1790’lara kadar tespit edebildim, biz bu sehirliyiz, Düzceliyiz” dedi.

Belediye baskanliginin muhteva olarak insana hizmet odakli bir kamu görevi oldugunu ve yerel seçimlerde oy kullanirken siyasi görüslerin bir kenara birakilmasini isteyen Özlü, adaylarin siciline, geçmisine, gücüne ve ahlakina bakilmasini önerdi.

“Kendimiz için degil, Düzce’nin gelecek 5 yili için oy kullaniyoruz” diyen Özlü, sözlerini söyle sürdürdü: “Erdogan (Biyik) Bey kardesim ile geçen seçimde rakiptik, bugün beraberiz. Çünkü geçen seçimlerde ne ben, ne de Erdogan Bey hiçbir zaman birbirimizi kirmadik. Evet, rakibiz, yarisiyoruz. Ancak hiçbir kötü söz söylemedik ve bugün ayni masada oturuyoruz. Burasi küçük bir sehir, dilimizin temiz olmasi lazim. Temiz bir siyaset, temiz bir dil kullanacagiz. Dügün vardir, cenaze vardir. Biz mutlaka bir yerde bir araya geliriz. Burada kirip dökmenin bir anlami yok. Sizlerden ricam, istegim, arzum 31 Mart seçimlerinde Düzce’nin gelecegine iliskin bir tercih yapmanizdir. Eskiler vebal diye bir seyden bahsederler. Bu isin bir vebali var derler. Bana sorarsaniz 31 Mart seçimlerinde oy kullanmanin bir vebali var. Önümüzdeki 5 yil bosa mi geçsin, yoksa dolu dolu, Düzce için çok sayida isin, çalismanin, projenin yapildigi bir 5 yil mi olsun buna sizler karar vereceksiniz. Karar ve yetki sizin.”

TSO Baskani Erdogan Biyik ise, göreve geldikleri bir yil içerisinde bes yillik is yaptiklarini anlatarak, çalismalarinda kendilerine destek olan Baskan Özlü’ye tesekkürlerini iletti ve Meclis Baskani Tanju Özcan ile birlikte hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA