Bakan Bak'tan Bolu'ya Yeni Stat Müjdesi

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Bolu’da spora yönelik verdigi müjdelerin yaninda Bolu Atatürk Stadyumu’nda Bolululara yeni stat müjdesi verdi. Bakan Osman Askin Bak, "Bolu’da herkesin tartistigi bir konu var, içinde bulundugumuz stadyum. Bunu güzel bir stadyumla yenileyecegiz. Çok güzel bir stadyumu Bolu’ya kazandiracagiz. Çok kisa zamanda çalismasini tamamlayip ihalesini yapacagiz. Bolu’ya hayirli olsun” dedi.

Bakan Bak'tan Bolu'ya Yeni Stat Müjdesi
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, bir dizi ziyarette bulunmak için Bolu’ya geldi. Kente sabah saatlerinde giris yapan Bakan Osman Askin Bak, Bolu Valiligi’ni ziyaret ederek spor yatirimlari konusunda toplanti yapti. Toplantinin ardindan Bakan Bak, Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen sporcularla bulusma programina katildi.

Programda Bakan Bak, Bolululara yeni müjdeler verdi.

Bolu’ya yeni stadyum kazandiracaklarini ifade eden Gençlik ve Spor Bakani Bak, “Bolu’nun spor sehri olmasi için çok büyük adimlar atacagiz. Yasamkent Gençlik Merkezi’nin tefrisati yakinda tamamlanmis olacak, onu açacagiz. Yasamkent’te bin kisilik spor salonunun insaatina basliyoruz. Saglik mahallesinde gençlik merkezi ve sahalari gerçeklestirecegiz. Mudurnu ilçesinde salonun yanina ek salon yapilmasi talebi vardi, onu da yatirim programimiza aldik. Bolu, gençlerin kamp yaptigi önemli bir mekân. Bolu Aladag’da bir gençlik merkezi kazandiracagiz. Karaçayir mahallesinde 250 kisilik salonumuzu yapiyoruz ve yanina cimnastik için bir salon talebi var, onu da yapacagiz. Belediye baskan adayi Muhammet Emin Demirkol’un projesi var, biz de bu projeyi destekliyoruz. Kartalkaya’da Bolulu gençlerin kayak ögrenmeleri için onu da destekliyoruz. Bolu’da herkesin tartistigi bir konu var, içinde bulundugumuz stadyum. Bunu güzel bir stadyumla yenileyecegiz. Çok güzel yasayan stadyumu Bolu’ya kazandiracagiz. Çok kisa zamanda çalismasini tamamlayip ihalesini yapacagiz. Bolu’ya hayirli olsun. Boluspor’a da hayirli olsun. Boluspor Türk sporunun efsanesidir. Türk futboluna çok futbolcu yetistirdi” dedi.

Bakan Bak, stadyumdaki programinin ardindan 1. Lig takimlarindan Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Baskani Savas Abak ve yöneticilerle bir araya geldi. Kulüp tesislerinde Bakan Askin Bak, penalti atisi gerçeklestirdi. Ardindan Karaçayir Mahallesi’nde bulunan Olimpik yüzme havuzu ile cimnastik salonunda incelemelerde bulunan Bakan Bak, sehirden ayrildi.
Kaynak: İHA