Bakan Yumakli, Balikesirlilerle Iftarda Bir Araya Geldi

Balikesir’de bir dizi ziyaret ve açilis yapan Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, iftarda vatandaslarla bir araya geldi.

Bakan Yumakli, Balikesirlilerle Iftarda Bir Araya Geldi
Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, Altieylül’e bagli Karamanköy kirsal mahallesinde vatandaslarla iftar yapti. Iftar sonrasi konusan Bakan Yumakli, "Bu iftar için sizlere minnettarim. Bütün amaç, siz vatandaslarimiza hizmet edebilmek. Bizlerin baska bir derdi yok. Bunu da Cumhurbaskanimizin ’Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik’ sözü ile anlatiyoruz. Türkiye yüzyilinin insasi için yerel yönetimlerden hükumete kadar gayret içindeyiz. Sizler, Cumhurbaskanimiza bu görevi verdiniz, simdi önümüzde 31 Mart var. Sizler Altieylül’den baslayarak tüm ilçelerinde Cumhur Ittifakinin adaylarina o icazeti verirseniz, birlikte gayret etme ile birlikte bizleri bulundugumuz yerden daha iyi yerlere getirecektir. Sizlere su sözü veriyorum. Burada sorunlari çözecegimize söz veriyoruz. Bakanligim ile ilgili her konuda Yücel Baskan, Mesut Baskan ne söylemisse bizim de sözümüzdür. 31 Mart’tan sonra bizim isimiz hafiflemeyecek, 2 kat artacak" dedi.

Iftar sonrasinda Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ve Altieylül Belediye Baskan Adayi Mesut Eray da vatandaslara hitap etti.
Kaynak: İHA