Esenler'de Otomobil Seyir Halindeki Servis Minibüsüne Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Esenler O-3 TEM Baglanti Yolu’nda otomobil, önünde seyir halinde olan servis minibüsüne arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle otomobil ve servis minibüsü yolda savrulurken iki sürücü hafif sekilde yaralandi.

Esenler'de Otomobil Seyir Halindeki Servis Minibüsüne Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, saat 02.00 siralarinda O-3 TEM Baglanti Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmutbey istikametinde seyir halinde olan 34 KS 486 plakali otomobil, sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince ayni yönde önünde ilerleyen 34 LAE 968 plakali servis minibüsüne çarpti. Çarpmanin etkisiyle otomobil ve servis minibüsü yolda savrularak durdu. Diger sürücüler bir yandan yardima kosarken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Yasanan kazada iki aracin sürücüsü hafif sekilde yaralandi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri yaralilara ayakta tedavi yapti.

Kazaya karisan otomobil ve servis minibüsü çekiciler yardimiyla bulundugu yerden kaldirildi. Kaza nedeniyle O-3 TEM Baglanti Yolu’nda kisa süreli trafik meydana geldi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA